Lynhurtig topmobil fra Sony

Lynhurtig topmobil fra Sony

Share

Xperia X Performance er udstyret med de stærkeste processorkræfter og et kamera i topklasse.

Ikke mindre end tre nye smartphones kunne Sony præsentere i går ved deres lanceringsevent på Mobile World Congress i Barcelona. 

Xperia Z-serien er omdøbt til Xperia X, og blandt de to nye flagskibe i serien finder man Xperia X Performance, der som navnet antyder er lagt an på at levere den optimale ydelse. Mobilen er forsynet med den helt nye Qualcomm Snapdragon 820, som er blandt markedets kraftigste processorer. Den skal sikre høj hastighed og muskler til spil og medieopgaver af enhver art.

Xperia X Performance har desuden adaptiv opladning – en teknik, som giver smartere opladning ved at registrere, når batteriet har brug for at oplades hurtigt, eller når det kan oplades langsommere og mere forsigtigt, som for eksempel over en hel nat. Batteriet slides på den måde mindre og får dermed et længere liv.

Se også:  Samsungs næste topmobil forsinkes

Kamera i topklasse

Kamerakvaliteten er øget et ektra skridt i forhold til forgængeren, Xperia Z5. Med ”Predictive Hybrid Autofocus”, en teknologi, der er udviklet i samarbejde med Sony’s ingeniører til α-systemkameraet, spores bevægelser, så motivet konstant i fokus. Ligesom lillebroren Xperia X er Xperia X Performance udrustet med en stor 1/2.3” Exmor RS-sensor med en opløsning på 23 megapixels. Selfie-kameraet på fronten er desuden opdateret til 13 megapixels og forsynet med Sony’s smarte auto-indstilling.

Ligger bedre i hånden

Designet er også opdateret, så mobilerne ligger bedre i hånden. Materialerne er de samme som på forgængerne, men bagsidens glas er blevet afrundet. IP65/68-klassificeringen har Xperia X Performance også beholdt, som den er både vand- og støvtæt.

Se også:  Bulderbas og lyseffekter i Sonys nye party-højttalere

Skærmen er 5″ skærm og i Full HD.

Sony Xperia X Performance lanceres ved månedsskiftet juni/juli, og kommer til at koste omkring 5.500 kroner.

Ved gårdagens event løftede Sony også sløret for Xperia X, som har lidt svagere processor. Den kommer ved månedsskiftet maj/juni med en pris på omkring 4.500 kroner. De kunne desuden vise Xperia XA, som midrange-mobil til omkring 2.500 kroner. Den kommer til juni.

Samtlige modeller lanceres i farverne hvid, sort, lime gold og rose gold. Til hver model findes forskellige typer covers i matchende farver.

Del denne