Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sony klar med helt ny type headset
Sony klar med helt ny type headset

Sony klar med helt ny type headset

Share

Xperia Ear Duo er et “open ear” headset, der skaber lyden bag dit øre, så du samtidig kan lytte frit til omgivelserne omkring dig. Der er desuden indbygget assistent, som giver dig relevante informationer 

Xperia Ear Duo og er det første trådløse ’open-ear’-stereoheadset med Dual Listening – – et design, der giver dig mulighed for samtidig at lytte til musik og modtage beskeder, mens du uforstyrret lytter til verden omkring dig.

Teknikken Spatial Acoustic Conductor, der er udviklet af Sony’s R&D-progam for ny teknologi, gør det muligt at skabe lyden bag øret og derefter overføre lyden direkte til øret. Den specielt designede ringstøtte omgiver øregangen, så det du lytter til problemfrit kan blandes med lyden fra omgivelserne.

Lydstyrken justeres automatisk i forhold til lydmiljøet omkring dig, og Clear Phase-teknologien eliminerer lydspredningen for at give en krystalklar lytteoplevelse.

“I øjeblikket ser vi en stærk udvikling af digitale taleassistenter, og den åbne løsning med Xperia Ear Duo giver øgede muligheder for disse funktioner i alle situationer,” siger Morten Johansen, der er Marketing Manager i Danmark for Sony Mobile Communications.

Se også:  PlayStation 5 afsløret: Her er specifikationer, pris og lanceringsplan
Smart hjælp, når du har brug for det

Med kraften i Sony’s energieffektive chip CXD5602 og en sofistikeret multisensorplatform kan den intelligente Daily Assist-funktion identificere tid, placering og planlagte aktiviteter. Alt sammen for at kunne tilbyde relevant information hele dagen – minde dig om mødetider og prognoser eller opsummere de seneste nyheder

Du skal bare skifte mellem musik, samtale, nyheder og andet uden at røre en knap. De avancerede sensorer i Xperia Ear Duo gør det muligt at interagere med enheden via både hovedbevægelser og talestyring. Besvar eller afvis indkommende opkald ved at ryste på eller nikke med hovedet – eller ved at bruge muligheden for stemmegenkendelsesteknologi til at sende beskeder eller tænde for musikken. Fire indbyggede mikrofoner isolerer din stemme og bortfiltrerer lyden fra omgivelserne, så du nemt kan oprette forbindelse til tjenester som Google eller Siri.

Se også:  Hackere kan kontrollere digitale assistenter med laserlys
Følelsen af frihed

Med et helt trådløst design i slidstærkt rustfrit stål og en innovativ struktur, som er designet til at være behagelig, giver Xperia Ear Duo en naturlig lytteoplevelse. Ringeholderen er lavet af blødt materiale og leveres i tre størrelser. IPX2 splash protection giver dig mulighed for at bære Xperia Ear Duo hele dagen hver dag.

Du kan nyde op til fire timers lytning på en enkelt opladning, og det kompakte etui har nok kapacitet til at oplade headsettet op til tre gange. Og så kan du endda lytte en time efter kun syv minutters opladning.

Xperia Ear Duo har en vejledende pris på 2.499 kroner og kan nu købes hos udvalgte forhandlere.

 


TAGS
digital assistent
in-ears
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S