Home » Mobiltelefon » Xiaomi-mobilerne er kommet til Danmark – topkvalitet til lavpris
Xiaomi-mobilerne er kommet til Danmark – topkvalitet til lavpris

Xiaomi-mobilerne er kommet til Danmark – topkvalitet til lavpris

Share

De hypede smartphones fra Xiaomi kan nu købes i Danmark. De leverer specs i topklassen til yderst fornuftige priser og har endda kameraer, der banker selv nogle af de største på markedet. 3 er det første selskab til at hive mobilerne hjem til landet

Først var det Huawei, så  var det OnePlus, og nu er tiden kommet til Xiaomi, den næste kinesiske smartphone-producent til at indtage markedet med smartphones, der tilbyder høj kvalitet til lave priser.

”Vi lægger stor vægt på at introducere danskerne for nye, exceptionelt gode smartphones og devices, som resten af verden også er begejstrede for. Derfor er vi særlig stolte over, at 3, som det eneste teleselskab i Danmark, har indgået en aftale med Xiaomi, og fra i dag kan de tre populære smartphones Mi MIX 2S, Redmi 6 og Mi 8 købes i pre-sale hos 3. Interessen omkring Xiaomi’s telefoner har ikke været til at overse. Deres smartphones er så enestående, at selskabet i løbet af ganske få år er blevet en af verdens førende smartphone-producenter. Så vi glæder os til at vise danskerne, hvad deres produkter kan,” siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Se også:  Månedens mest solgte mobiler: Ny prisbasker-mobil stormer frem
Hurtigst voksende smartphone-brand i verden

Den kinesiske tech-virksomhed laver alt lige fra el-tandbørster og scooters til IoT-produkter, der udgør et komplet smarthome. Ideen med det hele er, at man skal kunne kontrollere hvert device med sin smartphone. Det samspil mellem IoT-services har fået Xiaomi til at vækste med 100 procent om året og har gjort Xiaomi til verdens hurtigst-voksende smartphone-brand.

”Hvad der også har gjort hypen endnu større verden over er, at man får innovation, brugervenlighed og elegant design til ekstremt favorable priser. Det er også en af Xiaomi’s visioner – honest pricing, hvor man giver alt til forbrugeren uden at skrue prisen op. Alle kan altså være med uanset råderum. Min forventning er, at Xiaomi også bliver en dominerende smartphone-producent på det danske marked inden for den nærmeste fremtid,” forklarer David Elsass.

Se også:  Aldi sælger iPhones - koster under tre tusind kroner

Den kinesiske smartphone gigant har vundet over 200 design awards verden over for deres elegante og enkelte devices. Mi MIX 2S er lavet i samarbejde med den verdensberømte designer, Philippe Starke.

Indtil videre sælger 3 Mi MIX 2S, Remi 6 og Mi 8. Mi MIX 2S fås i sort og koster fra 4.499 kr. Redmi 6 kommer i sort og koster fra 1.299. Mi 8 fås ligeledes i sort, og priserne starter ved 3.999 kr.

De er i pre-sale via alle 3’s salgskanaler fra i dag. Fra den 11. september vil telefonerne kunne købes direkte i alle 3’s butikker fra klokken 10.00.

Læs mere om pre-sale af mobilerne her


TAGS
smartphone
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S