Home » Mobiltelefon » Xiaomi Mi 8 [TEST]: Topmobil til bundpris
Xiaomi Mi 8 [TEST]: Topmobil til bundpris

Xiaomi Mi 8 [TEST]: Topmobil til bundpris

Share

Xiamo Mi 8 har skærm til kanten, nyeste Snapdragon-processor og et kamera, der kan matche de bedste mobiler på markedet. Men prisen er den halve af mange konkurrenter

Det strømmer ind på markedet med kinesiske smart-phones. Nyeste i rækken er mobilerne fra Xiaomi. Et brand, der er kæmpestort i andre dele af verden, men først nu kommer ind på det danske marked via teleselskabet 3

Mi 8 er blandt topmodellerne og ser ud som sådan en skal lige for tiden. Den er slank og lækker med glas både for og bag, og så har den en stor 6,2”-skærm, som går helt til kanten, dog med det karakteristiske notch i toppen, som vi også kender fra de nyere iPhones og flere andre. Her er hakket temmelig stort, så der er ikke plads til mange notifikationer i siderne.

Se også:  OnePlus Nord 2 5G [TEST]: Overraskende god, men ingen "flagskibsdræber"

Mobilen har rigelig med kræfter takket være en hurtig Snapdragon 845-processor samt 6 GB ram, og den fås både med 64 GB- og 128 GB-lager. Skærmen er skarp og farvestærk, mens de to kameraer på bagsiden brillerer med billeder, der matcher de bedste mobiler på markedet. Også 20 MP-selfiekameraet på fronten er ret imponerende. Batteriet var dog noget ustabilt under vores test. Levetiden kunne svinge mellem en halv og hel dag, men blev dog markant bedre efter en systemopdatering. Mi 8 leveres med Android 8.1 i en relativt simpel installation.

Luksusfunktioner som ansigtsgenkeldelse, vandtæthed og et USB C-headset (der er ikke hovedtelefonstik i mobilen) får du ikke, men til prisen får du ikke desto mindre rigtig meget. Dog ikke nødvendigvis mere end OnePlus eller Huaweis mobiler, så trods den gode pris kommer Mi 8 til at møde hård konkurrence.

Se også:  Nokia XR20 [TEST]: Robust smartphone – håndværker i habit


Xiaomi Mi 8
4

Sammenfatning

Pris: 3999 kroner, 64 GB / 4399 kroner, 128 GB

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
mobil
smartphone
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S