Home » Mobiltelefon » Xiaomi Mi 11 Lite 5G [TEST]: En gamechanger i prisklassen
Xiaomi Mi 11 Lite 5G [TEST]: En gamechanger i prisklassen

Xiaomi Mi 11 Lite 5G [TEST]: En gamechanger i prisklassen

Share

Den slanke og lette Mi 11 Lite sætter nye standarder for, hvad du kan få i denne prisklasse

Smartphones er blevet større og større de senere år. Det er sket gradvist, og derfor har vi ikke tænkt så meget over det. Først når vi står med den lette Mi 11 Lite i hånden, går det for alvor op for os, hvor store og tunge konkurrenterne ofte er.  

Xiaomi’en er blandt de slankeste og letteste mobiler, vi har haft i hånden i nyere tid.

Der er Gorilla Glass 6 både foran og bagpå, og mobilen har en IP53-certificering, som sikrer, at den tåler både støv og vandpjask. 

Kvalitetsfornemmelsen er således høj, og det er en decideret fryd at betjene den elegante mobil, ikke mindst på grund af en rigtig velfungerende fingeraftrykslæser integreret i den lille powerknap på siden. 

Flot skærm og høj ydelse

Skærmen er både lysstærk, skarp og farvelækker. Lyden fra de to højttalere er knap så raffineret; til gengæld kan de spille pænt højt.

Se også:  Ny topmodel fra OnePlus kommer flyvende fra start

Mi 11 Lite lægger sig – med et pænt forspring – foran de fleste i prisklassen, når det gælder ydelse. På såvel processorydelse som grafisk power er den milevidt fra den gennemsnitlige mellemklasse-mobil.

Det er en mobiltelefon, der ikke kun er til hverdagsopgaver, men også fint kan bruges til spil og videoredigering. Med op til 8 GB ram er der desuden rigelig plads til multitasking.  

Stor kamerasensor

Kamerakonfigurationen er umiddelbart en velkendt størrelse. Et 64 MP hovedkamera suppleret af 8 MP vidvinkel og 5 MP makro. Når du dykker lidt ned i teknikken, vil du dog se, at alt ikke er helt som de fleste mellemklasse-mobiler. Først og fremmest i kraft af en større sensor, som sikrer mere lysstærke billeder med bedre dynamik end man typisk ser i dette segment.

Se også:  OnePlus giver dig hurtig skærm og lynopladning til stærk pris

Der er lige lovlig meget farvelade over farverne sammenlignet med de dyreste mobiler på markedet, men i dette prisleje er det ret suverænt. 

Halter lidt på software

Mi 11 Lite blæser på stort set alle punkter konkurrenterne i prisklassen bagover. Det eneste, der trækker ned, er softwaren, som ikke er særlig intuitiv (hvordan søger man eksempelvis i sine apps?) og tilsat lige lovlig mange reklamer. 


TAGS
mobil
smartphones
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S