Home » Mobiltelefon » Xiaomi indgår kamera-samarbejde med Leica
Xiaomi indgår kamera-samarbejde med Leica

Xiaomi indgår kamera-samarbejde med Leica

Share

Den første smartphone, der er udviklet i fællesskab af de to virksomheder, lanceres i juli i år

Huawei havde stor succes med deres samarbejde med Leica, som var med til at hæve deres P-serie af mobiler op i den tunge liga af smartphones, takket være kameraer, der på den tid satte barren for, hvad der kunne opnås i en mobiltelefon. Om det var Leicas fortjeneste eller blot snedig kinesisk kameraudvikling er ikke til at sige, men i hvert fald forsøger en anden kinesiske mobilgigant nu at gøre dem kunsten efter.

Vil løfte barren for kameratelefoner

Xiaomi har netop annonceret et stort samarbejde med Leica. Målet at hæve standarden for kameraer i smartphones. I pressemeddelelsen lyder det:

Se også:  Samsung Galaxy S22+ [TEST]: Sætter ikke en fod forkert

“Xiaomi fokuserer på at skabe den ultimative brugeroplevelse og har altid haft et ønske om at udforske mulighederne for udviklingen af smartphonefotografering. Xiaomi og Leica deler samme mål og idéer og værdsætter hinandens kompetencer og industrier. Dette samarbejde giver et stærkt løft til Xiaomi’s strategi inden for kameratelefoner. Under samarbejdet, fra optisk design til forbedring af æstetik, har begge parter oplevet en fusion, der virkelig giver mening.” udtaler Lei Jun, grundlægger, formand og administrerende direktør for Xiaomi Group.

“Det er en ære at kunne annoncere dette langsigtede strategiske samarbejde med Xiaomi i dag. Leica og Xiaomi er begge globale premiumbrands, og i løbet af denne samarbejdsproces har begge parter succesfuldt arbejdet om at løfte barren for kameratelefoner. ”Vi vil give forbrugerne en kameratelefon, der har enestående billedkvalitet, klassisk Leica æstetik og ubegrænset kreativitet. Sammen skal vi hæve standarden for, hvordan man tager billeder med en smartphone.” tilføjer Matthias Harsch, administrerende direktør af Leica Camera AG.

Se også:  OnePlus 10 Pro [TEST]: Kvalitetsmobil med knaldgodt kamera

Det første produkt af samarbejdet kommer vi til at se allerede i juli.


TAGS
leica
smartphones
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S