Home » Projektor » Xgimi Halo+ [TEST]: Tag hjemmebiografen med på campingferie
Xgimi Halo+ [TEST]: Tag hjemmebiografen med på campingferie

Xgimi Halo+ [TEST]: Tag hjemmebiografen med på campingferie

Share

Xgimi Halo+ følger den nye trend, hvor en batteridrevet, transportabel miniprojektor bygges sammen med en højttaler. Der er endda indbygget Wi-Fi

De små bærbare projektorer, du kan putte i lommen, slog vist aldrig for alvor igennem. Men ved at give dem mere power i en større enhed, kan de lyse bedre op. Og hvis man så tilfører et par gode højttalere og et batteri, så har du pludselig et produkt, der kan give mening i mange sammenhænge.

Denne Xgimi Halo+ er en af de første af slagsen på markedet, og den viser, hvad vi kan forvente. Den har for eksempel Wi-Fi og indbygget Android TV, der også håndterer stemmestyring. Med andre ord: lidt af en digital schweizerkniv.

Halo+ er forholdsvis transportabel med sine 45 cm i højden og en vægt under 2 kilo. Du kan bruge projektoren til underholdning for ungerne i sommerhuset eller på kontoret, når der skal gennemføres en hurtig præsentation på væg eller lærred. Måske endda til underholdning på en campingtur.

Se også:  Asus ZenBeam Latte [TEST]: Tag hjemmebiografen med i tasken

Du kan tilslutte projektoren trådløst eller med HDMI-kabel til en kilde. Der er også USB-tilslutning, så du let kan vise en film eller en PowerPoint-præsentation. Dertil kommer Bluetooth.

Det er alt sammen meget godt, men kun hvis det fungerer. Og det gør det faktisk. Vi var lidt skeptiske i starten, men Halo+ viser sig at gøre det ret godt. Når du starter op, korrigerer den selv billedet, så det står lige og skarpt. Du kan endvidere selv korrigere billedet, og det foregår nemt og intuitivt.

Fint billede i full HD

Vi har kastet billedet op på en hvid væg, og det er med det samme tydeligt, at projektoren ikke har samme lysstyrke som en større projektor eller et tv. Det havde vi heller ikke forventet. Pointen er, at selv i en normalt oplyst stue kunne vi få et billede frem, der var godt at se på – og ikke for svagt. Vi skruede billedstørrelsen op på 100”. Projektoren kan håndtere op til 300”, men så kræver det delvis mørklægning.

Se også:  Samsung The Freestyle [TEST]: Smart mini-projektor giver stor underholdning overalt

Opløsningen er ”kun” i FHD, men det kan vi godt leve med. Der er jo ikke tale om en permanent hjemmebiograf eller et alternativ til dit smart-tv. Halo+ er et supplement. Lyden er ikke stor, men ganske fin og kan nå godt ud i rummet. Lyden kommer ud igennem siderne på kabinettet, og da projektoren ikke larmer spor, fungerer det godt.

TAGS
hjemmebiograf
mini-projektor
Xgimi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S