Home » Stationær computer » Verdens første workstation med AMD’s nye superchip
Verdens første workstation med AMD’s nye superchip

Verdens første workstation med AMD’s nye superchip

Share

AMD’s Ryzen Threadripper PRO-processor får snart lov til at udfolde sig for første gang i en workstation. Det sker i Lenovos nye ThinkStation P620.

Når Lenovos nye workstation ThinkStation P620 bliver sendt på markedet til efteråret, bliver det med den helt nye AMD Ryzen Threadripper Pro-processor, som byder på hele 64 kerner. Ifølge Lenovo er de verdens første workstation med super-chippen fra den ambitiøse processor-producent.

Processoren sætter skub i computeren, som ifølge Lenovo rummer nok regnekraft til at streame 8K-indhold i realtid, reducere render-tid, gennemføre ultra-hurtige simulationer og arbejde med 3D-indhold uden forsinkelser. Det gør computeren til et interessant valg for 3D-kunstnere, spiludviklere, arkitekter og ingeniører. De mange kerner er placeret i en såkaldt single socket-platform, hvor begrænsningen indtil i dag har heddet 18 kerner.

Ydelse i absolut særklasse

Foruden en potent processor byder ThinkStation P620 på en række high-end-komponenter. Systemet fås i forskellige konfigurationer. Tårnet kan blandt andet udstyres med op til to Nvidia Quadro RTX 8000 eller fire RTX 4000-grafikkort, 1 TB hukommelse og hele 20 TB lagerplads. Er hastighed den afgørende parameter, kan computeren som den første workstation byde på fjerde generation PCIe, som giver mulighed for dobbelt så stor båndbredde som den foregående generation.

Et kig ind i den nye workstation afslører to kraftige Nvidia-grafikkort.

”Vores kunder forventer, at vi kan levere kvalitetsløsninger med stor ydelse, men som samtidigt er nemme at tilpasse til brugeren i takt med, at behov ændrer og udvikler sig,” siger Rob Herman, General Manager for Workstation and Client AI Business Unit i Lenovo.

Der er også tænkt på sikkerheden. Med understøttelse fra sikkerhedsløsningen ThinkShield og skærpede sikkerhedsfunktioner i Ryzen Threadripper Pro får man blandt andet fuld kryptering af hukommelsen, hvilket beskytter følsomme data mod fysiske angreb og cyber-angreb.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S