Home » Guide » Guide: Få en webside hurtigt, gratis og enkelt
Guide: Få en webside hurtigt, gratis og enkelt

Guide: Få en webside hurtigt, gratis og enkelt

Share

Drømmer du om at opbygge din egen webside, så er Wix en af de nemmeste genveje, og du kan få et flot resultat

De sociale medier er den praktiske løsning, når du vil dele dine interesser med mere eller mindre nære venner. Men hvis du er alvorligt interesseret i at formidle et bestemt emne, så kan du ikke komme ud af at skulle opbygge en hjemmeside. Det er sjovt og kreativt, og ikke mindst giver det dig fuld kontrol over, hvordan dit indhold bliver præsenteret. Det gør sociale medier ikke. Du kan endda lave en onlineshop.

Vi har prøvet alle de mest po-pulære løsninger til at opbygge hjemmesider med. Blandt de allerbedste er den skybaserede Wix. Den har en enorm mængde skabeloner, en simpel træk og slip-brugerflade og et ADI-værktøj (Artificial Design Intelligence) i den engelske udgave, hvilket gør processen ube-sværet. Wix fås gratis, så det er bare med at komme i gang.

Se også:  Guide: Byg den perfekte gaming-pc
1 Start med at hente en foto-editor

Før du går i gang med webdesign, er det en god idé at hente en gratis foto-editor, så du nemt kan lave de basale tilpasninger af de billeder, dit nye website skal rumme (beskæring, rotation, farvejustering osv.). Det får du brug for. Adobe Photoshop Express kan hentes gratis i Windows Store, og programmet er nemt at bruge.

2 Opret en Wix-konto

Gå derefter ind på www.wix.com, og klik på “Kom i gang”. Du kan logge ind med din Facebook- eller Google-konto eller oprette en konto i Wix ved at bruge din e-mailadresse og vælge en adgangskode. Når du er inde, vælger du hjemmesidetype. Hvis du ikke kan finde et af dine ønsker på listen, vælger du “Andre”.

Se også:  Guide: Lav din egen podcast - med gratis software
3 ADI er en genvej på engelsk

Wix er også på dansk. Men benytter du den engelsksprogede version (vælg sprog øverst til højre), får du nu dette skærmbillede, hvor du har mulighed for at vælge ADI. Så laver du hurtigt en hjemmeside ved at besvare nogle spørgsmål. Du behøver ikke besvare alle spørgsmål undervejs for at gennemføre denne simple guide.

TAGS
gør det selv
hjemmeside
Wix

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S