Home » Smart hjem » Witt Premium Pasta Maker [TEST]: Perfekt hjemmelavet pasta uden besvær
Witt Premium Pasta Maker [TEST]: Perfekt hjemmelavet pasta uden besvær

Witt Premium Pasta Maker [TEST]: Perfekt hjemmelavet pasta uden besvær

Share

Smagen og konsistensen var suveræn. Den mindede enormt meget om den hjemmelavede pasta vi får hos vores lokale italienske take away (Leos Pizzeria på Vesterbrogade i København – hermed en anbefaling), og var det perfekte match for en simpel ret med salciccia i smør/flødesovs som supplement.

En væsentlig del af tricket ligger her i en køleblæser, som forhindrer pastaen i at klistre sammen, når den kommer ud. Pastaens konsistens hænger nemlig nøje sammen med temperaturen, og den velfungerende køleblæser er derfor en stor del af årsagen til, at maskinen er i stand til at producere en pasta som i konsistens ligger langt over det niveau undertegnede nogensinde er lykkes med ved manuel pastaproduktion.

Efter brug skal delene rengøres, men det er nemt at skille dem ad og nemt at få den rene. Der følger en specieldesignet børste med. Nogle af delene kan endda gå i opvaskemaskinen. Man kan også vente til dejen er størknet. Så vil den være ned at brække af.

En game changer

For den der har overskuddet og selvtilliden til at vove sig ud i det, giver maskinen også mulighed for manuel betjening. Her vælger du den type mel (og eventuelt andre ingredienser) du vil have i og så doserer du selv vandet og styre røringen. Men lad os nu være realistiske. Det bliver den automatiske tilstand du ender med at vælge, og det er netop også den der gør maskinen genial.

Der er rig mulighed for være kreativ med forskellige ingredienser i pastaen.

Der er rig mulighed for være kreativ med forskellige ingredienser i pastaen.

At det er så nemt at lave sin egen pasta, og at resultatet samtidig bliver så godt, gør Witt Premium Pasta Maker til lidt af en game changer i køkkenet. Den gør, at man rent faktisk får lavet hjemmelavet pasta, også til hverdag, hvor tiden til madlavning kan være knap. Med en simpel sovs som tilbehør, har du en fremragende ret, baseret på den gode pasta.

At designet samtidig er så stilsikkert og nydeligt som det er, i sin kombination af sort plast og stål, gør at man gerne lader maskinen stå fremme i køkkenet, så den altid er klar til brug.

Witt Premium Pasta Maker er ikke billig, men kvaliteten og dens evner taget i betragtning, er prisen ganske fair.

Vejledende pris: 2.699 kroner

TAGS
køkken
madlavning

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S