Home » Smart hjem » Smart køkkenmaskine laver maden for dig
Smart køkkenmaskine laver maden for dig

Smart køkkenmaskine laver maden for dig

Share

Witt Mycook touch giver dig den hjælp, du har brug for til madlavningen. Alt-i-en-maskinen guider dig gennem hele madlavningsprocessen – step by step, med styr på alle detaljerne. Witt Mycook touch kan veje, koge, dampe, hakke, røre, blande, piske, ælte og sautere

Danskerne er glade for køkkenmaskiner. I de fleste hjem står mindst en eller to af slagsen. I vores travle hverdag er de en god hjælp til at gøre madlavningen hurtig og nem. Nogle køkkenmaskiner er så avancerede, at de nærmest fungerer som en assistent i køkkenet, og når du først har fået en, kan du ikke leve uden.

Din personlige masterchef

Witt Mycook touch er den mest raffinerede køkkenmaskine, du hidtil har oplevet. Madlavningen bliver ikke nemmere. Du ”holdes i hånden” hele vejen gennem tilberedningen. Følg blot anvisningerne, og du kan være sikker på, at resultatet bliver præcis, som ønsket. Witt Mycook touch vejer ingredienserne, koger, damper, hakker, rører, blander, pisker, ælter og sauterer alt efter behov. Hele tiden får du tidsindikationer for den igangværende proces.

Se også:  Weber Connect Smart Grilling Hub [TEST]: Perfekt grillsteg med smart termometer

Multimaskinen med den 7” store betjeningsvenlige touch-skærm gør tilberedningen let. Via madlavningsuniverset Mycook Club kan du publicere dine retter og dele dine erfaringer med andre. Her vil andre Mycook touch brugere have adgang til dine opskrifter, og du til deres. Du kan få ny inspiration, gode råd, nye kontakter og kan også lære maskinen og dens mange muligheder bedre at kende.

For kokke på ethvert niveau

Witt Mycook touch eliminerer behovet for en lang række husholdningsmaskiner, som optager bordplads og kan give et rodet indtryk, hvis de står fremme permanent. Hver ret har sin egen unikke egenskab, hver råvare har sin egen tilberedningstid, og hver tilberedningsform har sin egen sværhedsgrad. Detaljer som temperatur og timing kan være altafgørende for slutresultatet: det berømte knæk på chokoladen, den perfekt tilberedte fisk, etc. Witt Mycook touch er designet til at kunne tilberede alle typer retter og indeholder den teknologi og de funktioner, som er nødvendige, uanset dit niveau som kok.

Se også:  Weber Connect Smart Grilling Hub [TEST]: Perfekt grillsteg med smart termometer

Witt Mycook touch koster 9.999 kroner og kan købes nu. 


TAGS
madlavning
Witt

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S