Smart køkkenmaskine laver maden for dig

Smart køkkenmaskine laver maden for dig

Share

Witt Mycook touch giver dig den hjælp, du har brug for til madlavningen. Alt-i-en-maskinen guider dig gennem hele madlavningsprocessen – step by step, med styr på alle detaljerne. Witt Mycook touch kan veje, koge, dampe, hakke, røre, blande, piske, ælte og sautere

Danskerne er glade for køkkenmaskiner. I de fleste hjem står mindst en eller to af slagsen. I vores travle hverdag er de en god hjælp til at gøre madlavningen hurtig og nem. Nogle køkkenmaskiner er så avancerede, at de nærmest fungerer som en assistent i køkkenet, og når du først har fået en, kan du ikke leve uden.

Din personlige masterchef

Witt Mycook touch er den mest raffinerede køkkenmaskine, du hidtil har oplevet. Madlavningen bliver ikke nemmere. Du ”holdes i hånden” hele vejen gennem tilberedningen. Følg blot anvisningerne, og du kan være sikker på, at resultatet bliver præcis, som ønsket. Witt Mycook touch vejer ingredienserne, koger, damper, hakker, rører, blander, pisker, ælter og sauterer alt efter behov. Hele tiden får du tidsindikationer for den igangværende proces.

Se også:  Mycook Touch [TEST]: Maskinen gør dig til mesterkok
Del denne