Smart køkkenmaskine laver maden for dig

Smart køkkenmaskine laver maden for dig

Share

Witt Mycook touch giver dig den hjælp, du har brug for til madlavningen. Alt-i-en-maskinen guider dig gennem hele madlavningsprocessen – step by step, med styr på alle detaljerne. Witt Mycook touch kan veje, koge, dampe, hakke, røre, blande, piske, ælte og sautere

Danskerne er glade for køkkenmaskiner. I de fleste hjem står mindst en eller to af slagsen. I vores travle hverdag er de en god hjælp til at gøre madlavningen hurtig og nem. Nogle køkkenmaskiner er så avancerede, at de nærmest fungerer som en assistent i køkkenet, og når du først har fået en, kan du ikke leve uden.

Din personlige masterchef

Witt Mycook touch er den mest raffinerede køkkenmaskine, du hidtil har oplevet. Madlavningen bliver ikke nemmere. Du ”holdes i hånden” hele vejen gennem tilberedningen. Følg blot anvisningerne, og du kan være sikker på, at resultatet bliver præcis, som ønsket. Witt Mycook touch vejer ingredienserne, koger, damper, hakker, rører, blander, pisker, ælter og sauterer alt efter behov. Hele tiden får du tidsindikationer for den igangværende proces.

Se også:  Mycook Touch [TEST]: Maskinen gør dig til mesterkok

Multimaskinen med den 7” store betjeningsvenlige touch-skærm gør tilberedningen let. Via madlavningsuniverset Mycook Club kan du publicere dine retter og dele dine erfaringer med andre. Her vil andre Mycook touch brugere have adgang til dine opskrifter, og du til deres. Du kan få ny inspiration, gode råd, nye kontakter og kan også lære maskinen og dens mange muligheder bedre at kende.

For kokke på ethvert niveau

Witt Mycook touch eliminerer behovet for en lang række husholdningsmaskiner, som optager bordplads og kan give et rodet indtryk, hvis de står fremme permanent. Hver ret har sin egen unikke egenskab, hver råvare har sin egen tilberedningstid, og hver tilberedningsform har sin egen sværhedsgrad. Detaljer som temperatur og timing kan være altafgørende for slutresultatet: det berømte knæk på chokoladen, den perfekt tilberedte fisk, etc. Witt Mycook touch er designet til at kunne tilberede alle typer retter og indeholder den teknologi og de funktioner, som er nødvendige, uanset dit niveau som kok.

Se også:  Få den perfekte juleand med Bluetooth stegetermometer

Witt Mycook touch koster 9.999 kroner og kan købes nu. 

Del denne