Home » Betalingssoftware » Windows 8 hugger fra Apple
Windows 8 hugger fra Apple

Windows 8 hugger fra Apple

Share

Dokumenter er lækket som afslører planer for det kommende Windows 8. Microsoft har lært af Apple og vil tilsyneladende gøre opstartstiden kortere og starte egen butik med applikationer til styresystemet

Hvorvidt dokumentet er ægte vides ikke med sikkerhed, men hvis man kan stole på informationerne har Microsoft taget ved lære af konkurrenten og vil med deres næste styresystem sætte ind dér hvor Apple i øjeblikket er foran.

Det gælder eksempelvis opstartstiden, som især på iPad er milevidt foran opstartstiden i Windows. Ved at arbejde med strømstyringsfunktionaliteten vil Microsoft korte opstarten gevaldigt ned, så man er lynhurtigt i gang med Windows.

Microsoft vil tilsyneladende også oprette sig egen Windows Store, der i stil med Apples App Store skal sælge applikationer til systemet.

Se også:  Bluetooth-forbedringer på vej til Windows 11

Dokumenterne indeholder mange andre ideer til hvordan det nye Windows 8 skal fungere. Der skrives eksempelvis om muligheden for login via ansigtsgenkendelse og en smart funktion som skal gøre det muligt at geninstallere systemet uden at slette dine data eller ændre ved dine indstillinger.

Der er også tale om en dedikeret Windows 8 maskine i stil med Apples lækre Mac-computere.

Hvorvidt der er hold i informationerne må vi vente noget tid på at finde ud af. De seneste meldinger fortæller, at vi nok må vente til slutningen af 2011, før vi ser en test-udgave af systemet og til midten af 2012 før en endelig udgave en klar.

Se også:  Endelig dukker de lovede Android-apps op i Windows 11

TAGS
Opstartsoptimering
styresystem
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S