Home » Betalingssoftware » Windows 8 bliver noget helt nyt
Windows 8 bliver noget helt nyt

Windows 8 bliver noget helt nyt

Share

Brugerne skal ikke vente en diskret opgradering af Windows 7, når den næste Windows er klar. Næste version af styresystemet bliver noget ganske andet, end vi er vant til, fortæller Microsoft

Med Windows 7 er det lykkedes Microsoft at ramme en opskrift der holder og har gjort mangt en Windows-bruger glad efter de smertefulde år med Vista.

Den oplagte strategi ville således være at holde sig på den sikre side og fortsætte ad samme spor med mere af det samme. Det er dog tilsyneladende ikke hvad Microsoft tænkt sig med efterfølgeren til styresystemet.

Indtil videre har det kommende system fået arbejdstitlen Windows.Next, og der er blevet ansat et helt nyt hold til at arbejde på det. Det indikerer, at Microsoft ønsker, at der skal nye boller på suppen, hvilket en medarbejder da også bekræfter i en blog:

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine

”Det mindste folk kan regne med af det næste styresystem er at det bliver noget fuldstændigt andet end de er vant til. Det næste Windows vil afspejle hvad brugerne har higet efter i årevis og vil ændre måden folk opfatter pc’en og måden de bruger den. Det er fremtiden for pc’en”. Blog-indlægget er trukket tilbage fra Microsoft, men kan nu læses her.

Nærmere oplysninger omkring hvor Windows er på vej hen får vi ikke, men der har tidligere været spekulationer om et cloud-baseret system i stil med Googles Chrome OS.

Hvornår vi får det at se, er der heller ingen officielle meldinger omkring. Microsoft har dog tidligere bekendtgjort, at de vender fokus fra Windows 7 til det næste styresystem i juli, og en nyligt lækket udviklingsplan angiver juli 2011 som udgivelsesdato.

Se også:  Nu kommer Windows 11: De første detaljer afsløret ...

TAGS
styresystem
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S