Home » Betalingssoftware » Windows 7 giver fordele til udviklerne
Windows 7 giver fordele til udviklerne

Windows 7 giver fordele til udviklerne

Share

Forud for frigivelsen af den endelige version af Microsofts nye operativsystem Windows 7, den 22. oktober, er der gået mere end et år med indsamling af input fra udviklingsafdelingerne hos brugere og lanceringspartnere siden lanceringen af den første betaversion i efteråret 2008.

Direktør for softwarehuset Mamut Danmark, Michael Brahe, kalder Windows 7 et nyt teknologisk skift, som kan danne grundlaget for, at nye softwarehuse i Danmark og internationalt kan udvikle nye løsninger, som kan blive markedsledende. Mamut selv har i første godkendelsesrunde fået certificeret 18 softwareløsninger i syv europæiske markeder til Windows 7 med logo: ”Compatible with Windows 7”.

En afgørende ændring

Det er ingen hemmelighed, at Windows Vista har været kritiseret for mange ting, blandt andet manglede kompatibilitet, men Microsoft har fundet en slags svar. Windows 7 indeholder en virtuel udgave af Windows XP kaldet ”XP Mode”, der overvinder problemerne med kompatibileten. XP Mode tillader på den måde selskaber og deres udviklingsafdelinger at integrere Windows 7 i eksisterende miljøer.

IDC’s vicepresident for system software, Al Gillen, har kaldt XP Mode en modernisering, som Microsoft for længst skulle have foretaget. Windows XP er efterhånden ved at blive ældre. Uden denne feature ville Windows 7, ifølge Al Gillen, være henvist samme skæbne som Vista.

Se også:  Visual Studio Code – den nye konge hos programmørerne

I softwarehuset Software Innovation vurderer chefarkitekt Morten Jensen, at der er betydelige effektivitetsforbedringer i Windows 7 og fremhæver bedre visualisering som en klar gevinst ved Windows 7.

”Vi får også en bedre udnyttelse af det programmel, vi arbejder med, bl.a. fordi vi kan udnyttet vores 64-bit platform, fordi Windows 7 er skrevet til 64-bit teknologien”, siger han.

Han kalder systemet for ”det styresystem, som Vista skulle have været”.

Bedre brugersupport

Skrivebordet i Windows 7 tilbyder en lang række løsninger, som vil gøre alle installerede programmer, inklusive Mamuts softwareløsninger, endnu enklere at bruge. Opgavelinjen er redesignet, og her kan brugerne blandt andet forhåndsvise åbne vinduer og med enkle musebevægelser organisere hele skrivebordet.

Netværkshåndtering og fildeling har været en udfordring for de mindre virksomheder. I Windows 7 er netværksopsætningen og deling af information forenklet, således at det bliver nemmere at dele information på en tryg og effektiv måde.

En af de største udfordringer med brugersupport er at få nøjagtig fejlbeskrivelse. Dette er væsentlig forenklet med Windows 7 blandt andet med det nye værktøj ”Programregistrering”.

Se også:  PHP 8 er frigivet – her er de nye features

”På den måde bidrager Windows 7 til, at selskaber kan få en endnu mere effektiv og nøjagtig brugersupport end tidligere”, siger Michael Brahe.

Værktøjet optager skærmbilleder, som nøjagtig beskriver problemet og gemmer dette som en fil på skrivebordet. Dette giver brugeren muligheden for at se optagelsen igennem, før det sendes med e-mail til support. Det sikrer en hurtigere og mere præcist brugersupport.

Mere sikkerhed

Yderligere har alt, som kan knyttes til sikkerhed, fået stor opmærksomhed af Microsoft-udviklerne. Med såkaldt BitLocker-teknologi krypteres hele harddisken hurtigt og enkelt, således at virksomhedens data bliver totalt utilgængelige for uvedkomne, hvis for eksempel den bærbare PC bliver stjålet. Derudover kan USB-nøgler automatisk krypteres, så dens indhold af følsom data forbliver utilgængelige.

”Et stabilt operativsystem, som sikrer høj produktivitet, er afgørende for vores brugere. Det er vigtigt for Mamut at samarbejde tæt med Microsoft, således at vi kan sikre effektive løsninger, som forenkler arbejdsdagen for vores mere end 400 000 kunder i Europa,” siger Michael Brahe.


TAGS
programmering
Windows 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S