Home » Betalingssoftware » Sådan arbejder du med Libraries i Windows 7
Sådan arbejder du med Libraries i Windows 7

Sådan arbejder du med Libraries i Windows 7

Share

Libraries – som vi satser på vil hedde Biblioteker i den dansksprogede
Windows 7 – er en udvidelse af Vistas forskellige brugerfoldere, hvor
du nu selv kan bestemme placeringen af filerne

Du er ikke længere tvunget til at gemme revl og krat i Dokumenter-mappen, både musik, film og fotos. Det holder man nemlig snart op med, når Dokumenter-mappen pludselig fylder 125 GB og tager 30 minutter at lave backup af, fordi alle film ligger her. Nej, mange af os har fundet ud af at flytte f.eks. Movies- og Music-mappen over på et andet drev, så vi ikke får alt for store og mange filer i vores Dokumenter-mappe.

Se også:  Microsoft Surface Laptop 4 [TEST]: Strømlinet Windows-laptop

Hundredvis af gigabyte data er måske ikke det, der skal fylde op der, hvor du også gemmer breve og jobansøgninger.

Biblioteket i Windows 7 er blot en oversigt over dine mapper med dokumenter, film, fotos og musik. Og du kan oprette flere. Film, fotos og musik kan du nu roligt gemme på et eksternt drev og så bare tilføje mappen til Windows 7’s biblioteker.

Libraries giver dig altså fleksibiliteten til at placere dine filer der, hvor du finder det bedst, men uden at give slip på Windows 7’s søgefunktion.

[pt id=’2003847′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”1) Klik på Windows Explorer-ikonet i proceslinjen for at åbne filhåndteringen eller tryk på Windows+E-tasterne. 2) Klik på Music-mappen i mappelisten til venstre for at få vist Music-undermapperne. Alle mapper der tilhører det enkelte bibliotek bliver nu vist i træmenuen ganske som du kender det fra Windows Stifinder i dag.3) Dobbeltklik på et bibliotek i fil-vinduet for at se hvilke mapper der hører til biblioteket.”‘]

1) Klik på Windows Explorer-ikonet i proceslinjen for at åbne filhåndteringen eller tryk på Windows+E-tasterne. 2) Klik på Music-mappen i mappelisten til venstre for at få vist Music-undermapperne. Alle mapper, der tilhører det enkelte bibliotek, bliver nu vist i træmenuen, ganske som du kender det fra Windows Stifinder i dag.3) Dobbeltklik på et bibliotek i fil-vinduet for at se hvilke mapper, der hører til biblioteket.

[pt id=’2003848′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”4) Klik på locations-linket for at åbne Libraries-vinduet hvorfra du kan tilføje/redigere mappeplaceringer.”‘]

4) Klik på locations-linket for at åbne Libraries-vinduet, hvorfra du kan tilføje/redigere mappeplaceringer.

[pt id=’2003849′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”I det særlige Library-vindue kan du se alle placeringer som tilhører biblioteket. I dette tilfælde er der musik placeret i tre mapper. Den første My Music-mappen er den medfødte standardmappe mens de to andre er tilføjet senere.Klik på Add…-knappen for at føje en ny mappe til biblioteket. For at fjerne en mappe fra biblioteket kan du klikke på Remove-knappen eller vælge punktet fra højrekliksmenuen. NB: En mappe bliver ikke fjernet fra computeren men den er blot taget ud af biblioteket så Windows ikke længere ser i mappen efter f.eks. musik eller dokumenter. Filerne bliver dog hvor de hele tiden har været.Hvis du vil angive en ny standardmappe til musik skal du højreklikke og vælge Set as default save location-menupunktet. Klik på OK-knappen når du er færdig med at fjerne og tilføje mapper fra Music-biblioteket.”‘]

I det særlige Library-vindue kan du se alle placeringer, som tilhører biblioteket. I dette tilfælde er der musik placeret i tre mapper. Den første, My Music-mappen, er den medfødte standardmappe, mens de to andre er tilføjet senere.Klik på Add…-knappen for at føje en ny mappe til biblioteket. For at fjerne en mappe fra biblioteket kan du klikke på Remove-knappen eller vælge punktet fra højrekliksmenuen. NB: En mappe bliver ikke fjernet fra computeren, men den er blot taget ud af biblioteket, så Windows ikke længere ser i mappen efter f.eks. musik eller dokumenter. Filerne bliver dog, hvor de hele tiden har været.Hvis du vil angive en ny standardmappe til musik, skal du højreklikke og vælge Set as default save location-menupunktet. Klik på OK-knappen, når du er færdig med at fjerne og tilføje mapper fra Music-biblioteket.

[pt id=’2003852′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Hvis du vil oprette et helt nyt bibliotek skal du først klikke på Libraries-mappen i mappelisten…Klik derefter på New library-knappen.”‘]

Hvis du vil oprette et helt nyt bibliotek, skal du først klikke på Libraries-mappen i mappelisten...Klik derefter på New library-knappen.


TAGS
Guide
libraries
Microsoft
Tips og trick
Windows 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S