Home » Sikkerhed » Windows XP-brugere i sikkerhed, selvom det er slut med opdateringer
Windows XP-brugere i sikkerhed, selvom det er slut med opdateringer

Windows XP-brugere i sikkerhed, selvom det er slut med opdateringer

Share

Microsoft stopper med at levere sikkerhedsopdateringer til Windows XP
SP3 den 8. april, men Bitdefender fortsætter med at supportere
XP-brugere i yderligere 2 år, så de er beskyttet mod alle former for
malware

Som de fleste har hørt, stopper Microsoft med at levere support til Windows XP SP3 og Office-pakken den 8. april i år. Dvs. om ca. 2 måneder fra dags dato. Når der ikke længere kommer nye sikkerhedsopdateringer, bliver XP hurtigt et nemt mål for malware.

Men bare fordi Microsoft beslutter at stoppe med sikkerhedsopdateringer betyder det ikke, at brugerne er parate til at opgive XP ‘over night’. Ifølge IT-sikkerhedsfirmaet Bitdefenders statistikker er det intet mindre end hver femte Windows-bruger, som stadig kører XP, og alt tyder på, at mange fortsat vil benytte sig af styresystemet efter den 8. april.

Se også:  Sikkerhedsfirma: Ny og ekstrem farlig malware lurer i skjul

Derfor har man hos Bitdefender besluttet, at fortsætte med at levere antimalware-løsninger til XP i mere end to år endnu. Bo Skeel, Europæisk Salgsdirektør for Bitdefender, udtaler:

“Vi er opmærksomme på de udfordringer og problemer, mange brugere kommer til at opleve, når Microsoft meget snart stopper med at sende sikkerhedsopdateringer til XP SP3. Vi har fokus på de nyeste trusler i form af blandt andet ransomware og derfor har Bitdefender besluttet, at alle vores brugere der anvender XP SP3 fortsat vil få sikkerhedsopdateringer og dermed være sikret mod alle former for malware. For de private gælder det minimum indtil januar 2016 og for virksomheder minimum indtil januar 2017”.

Ikke alle kan skifte til et nyt styresystem lige hurtigt – nogle privatbrugere har kort sagt ikke de fornødne ressourcer og hos virksomheder kan det tage flere måneder at foretage en komplet sikkerhedsinstallation.

Se også:  Sikkerhedsfirma: Ny og ekstrem farlig malware lurer i skjul

Bitdefender udvikler og sælger prisvindende antivirusteknologier, der dagligt beskytter mere end 400 millioner brugere verden over mod malware trusler. En lang række kendte antivirus brands er bygget på Bitdefenders teknologi. Som den eneste virksomhed i AntiVirus branchen har Bitdefender udviklet en patenteret teknologi, ved navn B-HAVE®, der beskytter mod APT malware.

Virksomhedens sikkerhedssoftware er til private og virksomheder og beskytter både computere (PC og Mac), smartphones (Android) og virtuelle miljøer (cloud computing). Porteføljen byder bl.a. på tyveribeskyttelse, online opbevaring & synkronisering, firewalls, social netværksbeskyttelse, forældrekontrol og central administration for virksomheder.


TAGS
Bitdefender
windows XP

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S