Test: Windows-tablet med muskler

Test: Windows-tablet med muskler

Share

Konfigureret som en lille bærbar bliver Dell Venue 11 Pro til en tablet, der er optimal på jobbet

Hvis du kun blev præsenteret for specifikationerne, kunne du godt tro, at Dell Venue 11 Pro var en let og meget tynd pc. Der er 128 GB lager, og en Intel Core M-processor af samme type, som du ofte finder i en lille bærbar computer. Læg dertil en skærm på næsten 11” og høj skærmopløsning samt Windows-styresystem. Og faktisk er det sådan, at hvis du tilkøber et matchende tastatur fra Dell, har du pludselig en ægte hybrid-pc.

På tablettens kanter finder du både USB-porte og kontaktpunkterne til tastaturet.

På tablettens kanter finder du både USB-porte og kontaktpunkterne til tastaturet.Let som bærbar pc
Det er især ydelsen og hukommelsen, der gør Venue 11 Pro værd at overveje, hvis du både ønsker en kvik tablet og et praktisk, mobilt alternativ til din bærbare computer. Her får du så tilpas stærk en maskine, at den kan bruges selv i jobsammenhæng.

Se også:  Sidste chance! Vind en toplækker 2-i-1-bærbar fra Dell

Vægten ligger lige under de 800 gram og lige over et kilo, hvis du har Venue-tastaturet med. Det kan almindelige bærbare pc’er slet ikke matche.

Tastaturet koster cirka 1300 kroner, hvilket er i den dyre ende. Men det indeholder ekstra batteri, som kan give op til 50 procent ekstra batteritid. Det er en fin detalje, for så kan du trygt rejse ud på en længere tur og arbejde undervejs uden at skulle lede efter en stikkontakt i nærheden.

Del denne