Home » Software » Leg med PowerToys – og giv Windows et løft
Leg med PowerToys – og giv Windows et løft

Leg med PowerToys – og giv Windows et løft

Share

Windows 11 betød ikke et farvel til PowerToys. Tværtimod har de nyttige funktioner fået en grafisk overhaling og endnu bedre integrering i Windows-miljøet. Har du lyst til at tune dit Windows 11 med PowerToys, så læs med her

Microsoft besluttede med Windows 10 at genoplive de såkaldte PowerToys. Det er små, praktiske værktøjer, som havde været en del af Windows-universet siden 95. Med PowerToys kunne brugerne justere og pille i indstillinger som for eksempel ændret skærmopløsning og lave mappesøgninger via kontekstmenuer. I Windows XP kom en ”friskere” version i form af TweakUI.

Til Windows 10 frigav Microsoft en version af PowerToys tilpasset det nye design og opbygningen af styresystemet. PowerToys blev open source, så andre udviklere kunne deltage i legen, og det skulle hentes via sitet Github.

Se også:  Guide: Giv Windows 11-computeren en forårsrengøring

I dag findes PowerToys også til Windows 11, og du henter det via Windows Microsoft Store. Med det samme kan du komme i gang med at ændre en række funktioner og indstillinger – fra add-ons i Stifinder til billedhåndtering.


1 Hent PowerToys

Åbn Microsoft Store for at hente PowerToys. Går du via https://apps.microsoft.com, ledes du automatisk til den danske version af Store. Du skal give tilladelse til at køre PowerToys og gøre det i administratortilstand. Ellers giver programmet dig mulighed for at genstarte som administrator. I første programvindue i PowerToys kan du slå ”Always run as administrator” til.

1 2 3 4 5 6 7 8Næste

TAGS
Windows
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S