Home » Betalingssoftware » Windows på din iPad
Windows på din iPad

Windows på din iPad

Share

Med GoKey får du dit personlige Windows-skrivebord ind på din iPad eller hvilket som helst andet tablet

GoKey er en danskudviklet cloud-tjeneste, som giver brugerne adgang til deres personlige skrivebord, dokumenter og programmer på stort set alle platforme – heriblandt iPad- og Android-tablets. Idéen er god, fordi man på den måde kan arbejde fra det samme skrivebord uanset, hvilket apparat man sidder med.

På pc’en fungerer det glimrende, men her er GoKey så også oppe mod andre stærke løsninger, så det er primært tablet-integrationen, der gør tjenesten interessant. At kunne få adgang til en mere eller mindre fuld Windows-installation på en tablet er ret smart – på papiret i hvert fald. Integrationen er ikke helt så smidig, som man kunne ønske.

For at navigere på skrivebordet er du således stadig afhængig af cursoren, som du med møje og besvær skal trække rundt med fingrene for kunne klikke på et ikon. Åbner du Word for at skrive i et dokument, skal du så klikke på et ikon i siden for at få tastatur frem, og vil du navigere igen, skal du klikke tilbage på musen.

Det virker også en anelse overflødigt med store programmer som Windows Media Player på en lille tablet, men det kan selvfølgelig være rart at have dem, når man arbejder ved computeren.

Uanset hvad, er det dog svært at finde et alternativ, der gør det samme, så har du brug for at komme på Windows-skrivebordet fra din tablet, er GoKey bestemt værd at give en chance.


GoKey
3

Alt om DATA siger

Navigationen kunne være nemmere, og så virker mange af de tungere Windows-programmer helt overflødige på en tablet. Ikke desto mindre er GoKey en brugbar løsning for den der vil have adgang til Windows-skrivebordet på sin tablet.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Gokey
skrivebord

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S