Home » Bærbar computer » Windows og Android i samme tablet
Windows og Android i samme tablet

Windows og Android i samme tablet

Share

ViewSonic er klar med en 10” tablet, der giver dig mulighed for at køre såvel Windows som Android

Vi har stadig til gode at se tablets med Windows på det danske marked, men forhåbentligt bliver 2011 året, hvor vi også får denne valgmulighed, når vi skal købe tablet. Dell og Acer er i hvert fald på vej med modeller, som gerne skulle nå at ramme de danske butikker, inden året er omme.

Nu melder ViewSonic sig også på holdet med en Windowstablet, som imidlertid helgarderer sig ved at også inkludere Android som en dualboot-mulighed.

Android er ubetinget det mest udbredte styresystem til tablets lige nu, da det giver hurtig adgang til e-mail, browser, medieafvikling, spil og så videre. Det kan dog ikke klare tungere arbejdsopgaver, og derfor kan det være smart at have Windows installeret som en ekstra mulighed, når det skal udføres seriøst arbejde.

Se også:  Nokia lancerer ny tablet: Robust og med lang batterilevetid

Det er en tilgang, som flere producenter har valgt at benytte sig af, og vi kommer derfor med stor sandsynlighed til at se flere af denne slags tablets i den nærmeste fremtid.

ViewSonics model hedder ViewPad 10Pro, og som navnet indikerer, er der tale om en maskine med 10 led-skærm med 1.024×600-pixels opløsning.

Som den første tablet på markedet benytter ViewPad 10Pro sig af Intels Oak Trail-processor, som blandt andet har den fordel, at den understøtter Flash 10.1. Køberen vil desuden kunne nyde godt af 3G- Wi-Fi- og bluetooth-forbindelse.

ViewPad 10Pro præsenteres ved næste uges Mobile World Congress, og vi må vente indtil da med lanceringsdato og prisinformation.

Se også:  Endelig dukker de lovede Android-apps op i Windows 11


TAGS
Android
Tablet
ViewPad
Viewsonic
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S