Home » Betalingssoftware » Windows 8 er ude om to år
Windows 8 er ude om to år

Windows 8 er ude om to år

Share

Slut med rygtesprederiet. Microsoft fortæller selv, at Windows 8 er ude i slutningen af 2012

Vista var lang tid undervejs, mens Windows 7 heldigvis var hurtigere ude end ventet. Noget kunne dog tyde på, at Windows 8 kommer helt efter planen og følger Microsoft’s traditionelle tre-års-cyklus.

Der var ellers gisninger om, at styresystemet allerede ville være klar i sommeren 2011, men nu fortæller Microsoft selv, at de forventer styresystemet klar om to år. Det gør de i en blog på den hollandske Microsoft-hjemmeside, hvor de samtidig benævner styresystemet ”Windows 8” for første gang.

En sådan kommentar kan dog ikke betragtes som en officiel udmelding. Vi skal formentlig vente til engang næste år, før vi får sådan én – eventuelt i følgeskab af en beta af Windows 8.

Se også:  Microsoft Surface Pro 8 [TEST]: En schweizerkniv for Windows-brugeren

Microsoft har nu heller ikke megen grund til at skynde sig. Med et år på bagen er Windows 7 allerede det mest succesfulde styresystem fra Microsoft, og bliver stadig langet over disken i stakkevis. Så længe det står på, er der ikke megen grund til at sende et nyt produkt på markedet.

En sådan succes sætter samtidig også høje krav til opfølgeren, som er nødt til at kunne overgå Windows 7. Steve Ballmer har netop udtalt, at Windows 8 er det mest udfordrende stykke software de i øjeblikket arbejder med og den sværeste udgivelse, der vil komme de næste år.


TAGS
Microsoft
Windows 7
Windows 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S