Home » AOD Pro » Windows 11 gør hurtige ssd-drev langsomme
Windows 11 gør hurtige ssd-drev langsomme

Windows 11 gør hurtige ssd-drev langsomme

Share

For over en måned siden blev Microsoft gjort opmærksom på problemer med de særlige NVMe-ssd’er, som ikke kører hurtigt i Windows 11, men fejlen er stadig ikke rettet

Hovedparten af de professionelle laptops bruger i dag ssd’er af NVMe-typen i en eller anden udstrækning, både fordi teknologien i sig selv er lynhurtig, og fordi disse ssd’er har en langt større båndbredde end den traditionelle SATA-grænseflade.

Den nye version af Windows – Windows 11 – ser imidlertid ud til at have problemer med at køre NVMe’erne.

På forumplatformen Reddit har brugere gennem de sidste tre måneder siden lanceringen af Windows 11 kunnet fortælle, at styresystemet er markant langsommere end Windows 10. I et enkelt tilfælde faldt skrivehastigheden fra 1600 MB/s til 91 MB/s.

Se også:  Seagate FireCuda Gaming SSD [TEST]: Stilsikkert gamingdrev
Firmaer må udskyde opgraderingen

For virksomheder, hvor hastigheden er kritisk, kan det betyde, at de vil være nødt til at udskyde opgraderingen til Windows 11, indtil fejlen er fikset.

Det er heller ikke nogen ny fejl. Allerede da de første fejl blev rapporteret på Reddit, oplyste Microsoft, at selskabet arbejdede på at løse fejlen, men ifølge Reddit er det endnu ikke sket.

Enkelte ”Redditorer” har for nylig rapporteret, at de har været i stand til at forbedre ydelsen ved at opgradere EVO-firmware, mens andre fortæller at det ikke har gjort nogen forskel for dem.

Til internetmediet The Register har Microsoft har et fiks, men at det indtil videre kun er på en preview build. Microsoft har ikke oplyst, hvornår denne rettelse finder vej til en opdatering hos brugerne af den officielle Windows 11.

Se også:  Lenovo Legion 5 Pro [TEST]: Diskret dræbermaskine


TAGS
harddisk
SSD
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S