Home » Software » Windows 11 frigivet – men kun i beta
Windows 11 frigivet – men kun i beta

Windows 11 frigivet – men kun i beta

Share

Brugere tilmeldt Microsoft Insider Program kan nu hente Windows 11 i et såkaldt Preview Build. Læs her, hvordan du gør, og om det er noget for dig

Nogle Microsoft-brugere får i disse dage invitation til at tage næste skridt mod Windows 11. At blive inviteret kræver medlemskab af Microsofts platform for testere og udviklere, kalder Microsoft Insider Program.

Windows har samtidig opjusteret hardware-kravene, så Windows 11 ”kan drage bedre fordel af den nyeste innovation”, som Microsoft skriver på sin blog. Blandt andet skal sikker boot-start være aktiveret, og pc’en skal have en konstant internetforbindelse til installation og afvikling af visse funktioner.

Tjek af systemkrav

Insider-programmet leverer beta-builds (versioner) af Windows 11. Det betyder, at de foreløbige Windows 11-versioner i et Insider Preview Build ikke er 100 procent stabile, og derfor er det kun øvede brugere, som opfordres til at deltage. I værste fald kan pc’en gå ned, hvis installationen på den ene eller anden måde konflikter med enhedens opsætning.

Se også:  Microsoft Surface Go 3 [TEST]: Kontormaskine i tabletformat

Tidligere frigav Microsoft en app, PC Health Check, som kunne aflæse en opsætning og give grønt lys, hvis maskinen for eksempel havde nok ram eller et understøttet bundkort.

Appen har dog ikke været grundig nok i sin feedback, så Microsoft henviser nu til denne hjemmeside for tjek af systemkrav.

Tilmelding til beta

Overholder pc’en kravene, vil en invitation tikke ind i de nærmeste dage via den såkaldte Betakanal under Windows Update. Brugere, som ikke er tilmeldt Microsoft Insider Program, kan gøre det under blandt andet Indstillinger > Opdatering og sikkerhed > Windows Insider Program.

Brugere, som vil endnu hurtigere til, kan samme sted skifte indstilling fra ”Betakanal (anbefalet)” til ”Dev-kanal”. Sidstnævnte kanal er anbefalet til udviklere, som har avanceret bruger-kendskab.

Se også:  Sådan får du Windows 11 allerede i dag

TAGS
Microsoft
Windows
windows 11

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S