Test: Windows 10 Mobile er her

Test: Windows 10 Mobile er her

Share

Microsoft satser derfor på at vende udviklingen med nye smartphones under eget brand – og ikke mindst med Windows 10.

Den altoverskyggende idé med Windows 10 Mobile er, at brugeren får samme brugeroplevelse her, som de vil opnå på alle de platforme, som Windows 10 måtte være installeret på.
Der er ikke noget tilfældigt i, at Mobile-betegnelsen på ny er knyttet til virksomhedens operativsystem, når der er tale om smartphones.

Faktisk betegner Microsoft i daglig tale blot operativsystemet som Windows 10, hvilket endnu tydeligere understreger, at der er tale om et universelt operativsystem til alle enheder.

Forbedringer i Windows 10 Mobile
Windows 10 er måske ikke en revolution i forhold til Windows Phone 8.1, som den afløser. Men der er alligevel et væld af små forbedringer, som de fleste brugere sikkert vil være glade for.
Når det kommer til apps, så benytter Windows 10 sig af universelle apps, hvilket gør det lettere for udviklerne at portere apps skrevet til Windows pc-verdenen til mobile enheder.
Når det kommer til Windows 10 Mobile-oplevelsen, så er der nu fem forskellige flisestørrelser at vælge mellem på startskærmen. Fliserne kan også gøres transparente, lige fra fuldstændigt transparente til helt uigennemsigtige.

Se også:  Samsung Galaxy S7 Edge [TEST]: Skærmen stjæler billedet
Del denne