Kæmpe Windows-opdatering i dag

Kæmpe Windows-opdatering i dag

Share

Windows 10 Fall Creators Update byder blandt andet på en helt ny platform til Virtual Reality samt bedre muligheder for at tegne med pen. Opdateringen bliver udrullet fra i dag

Windows 10 Fall Creators Update er en gratis opdatering til alle Windows 10-brugere. som bliver udrullet fra i dag.

En af de største nyheder er Windows Mixed Reality. Gennem Windows 10 og de nye Mixed Reality-headsets udviklet af Lenovo, Acer, HP, Dell og Asus bliver det muligt at prøve kræfter med holografisk computing hjemmefra dagligstuen. Læs om Lenovos Mixed Reality headset her.

Vær mere kreativ med pennen

Nye forbedringer til Windows Inking giver dig desuden mulighed for at skrive direkte i PDF-filer. Det gør det nemmere og hurtigere at kommentere og dele filer med andre. Derudover benytter featuren Smart Ink kunstig intelligens til at hjælpe dig med fx at tegne og samle forskellige streger i et strømlinet udtryk.

Se også:  Guide: Gør din pc super-sikker
Bedre sikkerhed

Fall Creators Update bringer også sikkerhedsforbedringer til Windows 10. Ved hjælp af cloud intelligence beskytter Windows Defender nu endnu bedre mod ransomware, og Windows 10 S, der blev introduceret i maj sidste år, er designet specielt med henblik på både enkelthed og sikkerhed.

Del denne