Home » Software » Windows 10 Creators Update forklaret
Windows 10 Creators Update forklaret

Windows 10 Creators Update forklaret

Share

Den anden større opdatering af Windows 10 er kommet. Her er alt, hvad du behøver at vide om denne samt efterårets store opdatering

Da Windows 10 blav lanceret i juli 2015, blev systemet mødt med applaus – og også med en anselig del lettelse, fordi det var en klar forbedring af forgængeren, Windows 8.

Det var dog ikke noget perfekt operativsystem, og det synes Microsoft at have erkendt, idet man har udsendt to større opdateringer. Den første, Anniversary Update, nåede frem til vores pc’er sidste år, og nu er Creators Update på vej ud til computere over hele verden.

Windows-opdateringer er sjældent synderlig ophidsende, men det antal justeringer, forbedringer og nye funktioner, som Microsoft har lovet med denne opdatering, gør den værd at downloade.

Se også:  Har Microsoft stoppet Windows-opdateringer i Rusland?

Som navnet antyder, har Microsoft fokuseret på at styrke de kreative aspekter ved Windows 10. Men hvis ens kreative åre ikke flyder så rigt, er den gode nyhed, at Microsoft har en ret afslappet tolkning af ordet “Creator,”

Det gælder altså ikke kun dem, der excellerer i digitale kunstværker; opdateringen henvender sig også til folk, der spiller spil, og som kan lide at streame og dele deres gameplay med venner og fremmede over internettet.

TAGS
Creators Update
Tips og trick
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S