3 lader dig ringe via nettet

3 lader dig ringe via nettet

Share

Kunder hos teleselskabet 3 kan som de første i Danmark foretage opkald via Wi-Fi. Dermed er det muligt at gennemføre mobilsamtaler og sende sms’er i bygninger, hvor mobilsignaler har svært ved at slippe ind i dag

Privat- og erhvervskunder hos 3 med Fri Tale abonnementer og en iPhone 5C eller en nyere iPhone model vil fra den 22. marts kunne foretage wi-fi opkald. Med Apple’s seneste version af IOS (9.3) følger nemlig muligheden for at slå wi-fi opkald til i styresystemet. 3 har klargjort sit netværk til at understøtte den nye funktion, og det betyder, at kunder hos 3 bliver de første, der kan benytte den nye teknologi.

”Der har længe været stor interesse for wi-fi opkald, og vi er derfor stolte af at være de første i Danmark, der kan tilbyde det. Med ét slag kan vi sikre, at vores kunder får en god forbindelse, selvom de eksempelvis befinder sig i bygninger, der bremser mobilsignalet. Mange nybyggede huse og kontorbygninger er nemlig så godt isolerede, at mobilsignalet har svært ved at trænge igennem. Det problem fejer vi nu af banen,” siger Jesper Larsen Wagner, VP for Business Development hos 3.

Se også:  3 sætter fuld fart på Roskilde Festival og giver genvej i ølkøen
Del denne