Home » AOD Pro » Wi-Fi 6-hastighed til hjemmekontoret og små virksomheder
Wi-Fi 6-hastighed til hjemmekontoret og små virksomheder

Wi-Fi 6-hastighed til hjemmekontoret og små virksomheder

Share

Nye, prisvenlige Wi-Fi 6-access points fra Netgear skal sikre et stabilt trådløst net på for eksempel hjemmekontoret, og man kan dele netværket op i job og privat

Små virksomheder og hjemmekontorer skal også have adgang til det nye, hurtige Wi-Fi 6-netværk. Netgear er blandt de producenter, som nu tilbyder teknologi til dette marked, og på dette års virtuelle CES-messe præsenterede selskabet de to access points WAX214 (billedet) og WAX218 – loft- og vægmonterede – som skulle være lette at installere.

WAX214 og WAX218 fjerner dækningshuller og overbelastede netværk, uden at det kræver massive investeringer for virksomheden. Prisen er da også venlig, henholdsvis 999 og 1690 kroner. Samtidig hjælper det mindre virksomheder med at opretholde et højt sikkerhedsniveau, uden at det går ud over brugeroplevelsen, pointerer Netgear.

Se også:  Fuld fart på det trådløse netværk på industrigulvet
Del op i to adskilte netværk

Med de to access points kan man oprette flere undernetværk med separate dedikerede Wi-Fi-netværksnavne (SSID), hvilket blandt andet gør det muligt for virksomheder at have separat netværk til for virksomheden og for kunder – og på hjemmekontoret kan man have opdelt privat- og virksomheds-Wi-Fi. Der er beskyttelse med en WPA3-godkendelse og kryptering samt understøttelse af DHCP NAT.

”Den nye WAX214, WAX218 og resten af Netgears Business Essentials-serie af produkter gør det muligt for små virksomheder og arbejdende fagfolk at implementere meget driftssikre, kraftfulde og ekstremt sikre Wi-Fi-netværk, der samtidig er lette at administrere, i deres arbejds- og hjemmemiljø – og til en yderst favorabel pris,” siger Pål Vatneberg, nordisk chef for Netgear, i forbindelse med lanceringen.

Wi-Fi 6-standarden fungerer både over 2,4 GHz- og 5 GHz-frekvensbåndet og er dermed fremtidssikker (langt ud i fremtiden) med kommende enheder. Samtidig er de to nye access points bagudkompatible med alle Wi-Fi 5-enheder.

Kom nemt i gang

Se også:  Nyt access-point kan give op til 40 procent hurtigere Wi-Fi på kontoret

Hastigheden er op til 3,6 Gbps (WAX218) på både 2,4 GHz- og 5 GHz-båndene. WAX 214 har en 1 GbE Ethernet-port, mens WAX218 er udstyret med en 2,5 Gbps port.

Begge nye access points skulle være lette at installere på vægge og lofter eller på en hylde, og den webbaserede brugerflade gør det nemt at opsætte og vedligeholde, lyder det fra Netgear.

Begge enheder kan desuden få strøm via Ethernet-porten (PoE) og dermed gøre kabelhåndtering lettere. Ligeledes leveres begge access points med tre års garanti og 90 dages telefon- og chatsupport, hvis man skulle få brug for hjælp under installation.


TAGS
router
Wi-Fi 6

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S