Home » AOD Pro » Ny router giver Wi-Fi 6-netværk til mindre virksomheder
Ny router giver Wi-Fi 6-netværk til mindre virksomheder

Ny router giver Wi-Fi 6-netværk til mindre virksomheder

Share

Wi-Fi 6 er nu også på vej ud i de mindre virksomheder og hjemmekontorer. Qnap har lanceret næste generation Wi-Fi 6-router, som skulle sikre bedre, hurtigere og mere sikkert trådløst netværk

Nu begynder virksomhederne også at tage Wi-Fi 6 til dig. Det har routerproducenterne opdaget, og nu kommer der en bølge af routere med den nye trådløse standard. Blandt dem er QHora-301W, Qnaps nye Wi-Fi 6-router. Den skal sikre hurtigt og sikkert internet til mindre virksomheder og til private brugere med særlige behov, for eksempel hjemmekontorer.

Routeren er en wide-area netværksrouter (SD-WAN) som foruden Wi-Fi 6 har dual 10GbE-porte. Her får du mulighed for multi-site VPN og QuWAN Cloud Orchestrator-topologi.

Se også:  Linksys Velop MX5300 [TEST]: Tri-band i tower-design

Med otte antenner og MU-MIMO lover Qnap, at QHora-301W er den perfekte løsning til at give et stærkt, stabilt Wi-Fi-signal med hastigheder på op imod 3600 Mbps.

Godt med porte til alle behov

Under hjelmen har QHora-301W en Qualcomm 2,2 GHz-processor særligt udviklet til erhvervslivet og 1 GB RAM, hvilket ifølge Qnap er mere end rigeligt til stabilt at levere Wi-Fi 6 (802.11ax) med 2,4G Hz/5 GHz dual-band transmission.

På bagsiden sidder to 10GbE- og fire Gigabit-porte, hvilket gør QHora-301W til en fleksibel løsning uanset, hvad du har behov for at tilknytte dit netværk.

Ekstra sikkerhed på distancen

It-kriminelle har fået øjnene op for de svagheder, mange virksomheder ikke får lukket mellem virksomhedens VPN og forbindelse til fjernarbejdspladser såsom hjemmekontorer.

Se også:  Den stille revolution af hjemmenetværket – Wi-Fi 6E

For ekstra sikkerhed har QHora-301W VAP (Virtual AP), så virksomhedens it-afdeling kan konfigurere op til seks SSID-grupper til forskellige afdelinger eller app-tjenester. Wi-Fi-kryptering sikrer, at brugerne får hurtig, trådløs transmission med det højeste sikkerhedsniveau.

Dertil kommer firewalls og adgangskontrol for filtrering og blokering af usikre og mistænkelige forbindelser og loginforsøg. SD-WAN leverer også IPsec-kryptering VPN, Deep Packet Inspection og L7 Firewall for at helgardere sikkerheden ved VPN-netværkstransmission.

QHora understøtter QuWAN-prioriteret netværksbåndbredde og L7 Firewall-funktioner.

Den nye router har en vejledende pris på 2600 kroner.


TAGS
router
Wi-Fi 6

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S