WhyIGotInfected gør opmærksom på manglende opdateringer

WhyIGotInfected gør opmærksom på manglende opdateringer

Share

WhyIGotInfected tager fat om nældens ord, og programmet er en af softwareverdenens svar på begrebet rettidigt omhu. Bag den noget dystre titel gemmer der sig et program der slår på at forebyggelse er bedre end helbredelse, titlen WhyIGotInfected peger derfor ikke så meget på hvad der er sket, da programmet ikke fjerner sikkerhedstrusler.

Programmet peger i stedet på hvad der kunne blive en af årsagerne til en kommende inficering. En lang række programmer er kendte for at være sårbare overfor angreb, der benytter sig af opdagede sikkerhedshuller i softwaren. Doisse stykker software er ofte helt essentielle for del af computeren funktionalitet såsom Adobe Flash og Java. Der udstedes derfor med jævne mellemrum opdateringer til denne software, der skal lukke hullerne og umuliggøre at angreb foregår via allerede identificerede sikkerhedshuller.

Se også:  Kaspersky hjælper politiet

WhyIGotInfected er et portabelt program til Windows XP til og med Windows 10, programmet skal derfor ikke installeres, og man kan have den med sig på en usb-nøgle hvis ønsket. Programmet scanner for uopdaterede filer i forbindelse med Windows servicepacks, Firefox, Internet Explorer, Java, Adobe Flash, Adobe Flash ActiveX(ie) og Adobe flash plugin til FireFox. Der angives hvilken version, der er installeret, samt den nyeste version det er muligt at hente.

WhyIGotInfected kan downloades her, led efter WIGI under Our Software.

Bedømmelse
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Pris

WhyIGotInfected

Du kan med fordel bruge WhyIGotInfected, hvis du ikke er sikker på at sårbare programmer ikke er opdaterede.

Pris: Gratis

4
Brugerbedømmelse 4 (1 stemme)
Sender
Del denne