Home » AOD Pro » Opdateret webkamera skal sikre smartere videoopkald
Opdateret webkamera skal sikre smartere videoopkald

Opdateret webkamera skal sikre smartere videoopkald

Share

Creative har opdateret sit et år gamle møde-webkamera Cam Sync 1080p V2. nu er der blandt andet voice detect og forbedret støjreduktion

Med Creative Live! Cam Sync 1080p V2 er Creative Technology nu klar med en opdateret version af det webkamera, som kom på markedet sidste år.

Det nye kamera kommer med det nye SmartComms Kit og en række kommunikationsfunktioner såsom automatisk voice detect og tovejs-støjreduktion, der skal gøre videoopkald lettere for brugere, der arbejder på hjemmekontor. Derudover er der forbedrede dobbeltindbyggende mikrofoner og video i full HD med 30 fps-hastighed.

Den helt nye VoiceDetect-funktion giver brugerne mulighed for at tale frit uden afbrydelse, da mikrofonen automatisk slås til og frabaseret på VoiceDetection, og NoiseClean-out funktionen reducerer uønsket statisk baggrundsstøj under videoopkald. Disse funktioner er alle tilgængelige på den nyeste Creative-app, der kan downloades til Windows 10.

Se også:  UPS’en flytter ind i hjemmekontoret
Fylder mindre

Live! Cam Sync 1080p V2 skulle være nemt at opsætte og er mere kompakt end sin forgænger. Der kræves ikke yderligere driverinstallation, men det fungerer, når det tilsluttes en tilgængelig USB-A port på en pc eller Mac. Webkameraet leveres også udstyret med et integreret objektiv for at sikre ekstra privatlivsbeskyttelse samt en monteringsclips, der giver brugerne større fleksibilitet til at finde den bedste vinkel.

Creative Live! Cam Sync 1080p V2 har en vejledende pris på 59,99 euro (Creative oplyser ingen dansk pris), men sælges til kampagneprisen 49,99 EUR den første måned.


TAGS
Creative
Hjemmekontor
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S