Home » Skærm » Webkamera i skærmen
Webkamera i skærmen

Webkamera i skærmen

Share

Den nye Philips AMVA lcd-monitor har indbygget webkamera, som gør det nemt at have videosamtaler

Har du ofte videosamtaler over computeren, så sparer den nye 27″ AMVA lcd-monitor fra Philips dig for at koble et eksternt kamera til hver gang. Monitoren har indbygget webkamera og mikrofon, så du kan videochatte uden tilbehør.

Skærmen har samtidig en billedkvalitet, der er fin til de fleste, der bruger mange timer foran skærmen hver dag. Computerskærmens avancerede teknologi til vertikal justering giver høj kontrast samt levende og klare billeder.

AMVA lcd-monitoren er primært tænkt som en arbejdsskærm, og den klarer ifølge producenten nemt almindelige kontorprogrammer og sørger også for, at krævende grafiske applikationer og detaljetunge opgaver såsom billedredigering går glat.

Se også:  Philips B97 [TEST]: Skil lydbaren ad og få mere surround

Takket være skærmens SmartErgo-base med en 15 cm højdejusterbar fod kan monitoren tilpasses ergonomisk til en hvilken som helst betragtningsvinkel og afhjælpe en lang arbejdsdag med spændinger i eksempelvis nakken.

Forbindelsesmulighederne inkluderer hdmi samt DisplayPort, som er et pc til monitor-link, der understøtter kabler på op til 15 meter og dataoverførsler på 10,8 GB/s.

Philips AMVA lcd-monitoren (271P4QPJKEB) er til salg i Danmark nu til en vejledende pris af 3.575 kroner eksklusive moms.


TAGS
AMVA
Philips
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S