Home » AOD Pro » Webex slår tilbage mod Zoom, Teams og Meet
Webex slår tilbage mod Zoom, Teams og Meet

Webex slår tilbage mod Zoom, Teams og Meet

Share

Engang var Webex nummer et inden for videomøder. Det ændrede sig med corona-pandemien, men nu slår Cisco-tjenesten tilbage igen mod konkurrenterne med en række forbedringer

Cisco købte Webex i 2007, og siden dengang har Webex været den førende videomødeløsning – lige indtil corona-pandemien ankom. Så slog Zoom til. Den frække dreng i klassen overhalede giganten skarpt fulgt af Microsoft Teams og Google Meet.

Men Cisco har ikke lagt sig ned og givet op over for de tre førende løsninger. Selskabet oplyser, at man har lanceret mere end 800 nye features til platformen siden september 2020. Og nu kommer der en række yderligere nyheder til Webex, som måske kan skubbe tjenesten lidt op ad rangstigen igen.

Webex

Webex er en kommunikationsplatform, som kan bruges til mere end videomøder, for eksempel er der chatfunktioner.

Cisco fremhæver selv nyheder inden for fokusering, aktivering og sikkerhed i den seneste, netop offentliggjorte opgradering af Webex.

Hør kun egen stemme

Som en videreudvikling af Webex’ markedsledende, støjnedsættende funktioner kan brugerne med ”My Voice Only” eliminere baggrundstøj, herunder tale eller larm fra andre mennesker.

Se også:  Ny platform skal gøre det nemmere at livestreame i professionel kvalitet

Dermed bliver det muligt kun at fokusere på talerens stemme.

Aktivér deltagere

Man kan nu aktivere mødedeltagere med afstemninger, quiz eller Q&A’s.

Cisco opkøbte i december sidste år Slido og integrerer nu løsninger herfra direkte i Webex.

Blokerer klassificeret indhold

Det bliver også muligt at blokere eller fjerne fortrolige oplysninger fra Messaging. På den måde kan brugere ikke poste klassificeret indhold. Dermed slipper de for at slette indhold, efter det er blevet postet.

Derudover vil europæiske Webex-brugere kunne hoste og behandle deres indhold inden for EU. Og Webex-brugere vil få styrkede end to end-krypteringsmuligheder med end to end-verified identity, oplyses det.

85 procent Fortune 500

I en meddelelse oplyser Cisco, at Webex i dag har 650 millioner månedlige brugere, som foretager op til 6 milliarder cloud-opkald hver måned. Og platformen bruges af 85 procent af alle Fortune 500 virksomheder.

Det er utvivlsomt rigtigt, ligesom det også er rigtigt, at Webex har sin største kundebase i de store virksomheder. Zoom – og siden Teams og Meet – har dog erobret markedet herhjemme og i mange andre lande med større brugervenlighed og smarte funktioner som personlige eller udviskede baggrunde. Sidstnævnte er nu også en del af Webex.

Se også:  HP satser endnu mere på videomøder med ny produktlinje og nyt navn

Ciscos chance synes blandt andet at være sikkerheden og muligheden for at vælge europæisk hosting. En konkurrent som Zoom har tidligere haft voldsomme sikkerhedsproblemer.

Slido i Webex

Slido er blevet integreret i webex og giver nye muligheder for at aktivere mødedeltagerne.

Ciscos topchef Chuck Robbins forudser, at måden, vi arbejdede på både før og under corona-pandemien, vil ændre sig markant i den kommende tid, og lanceringerne skal imødekomme de nye krav til den hybride hverdag. Han lægger særlig vægt på de mange funktioner, som Webex tilbyder, og måske er det også det, Cisco-løsningen kan bruge til at hale ind på konkurrenterne – hvis brugerne ønsker de mange funktioner. Han mener i hvert fald, at den nyeste version af Webex kan være fremtidens standard for hybridarbejde.

”Ciscos collaborationforretning er utrolig vigtig for vores kunder. Med alle de elementer vores team har tilføjet, som for eksempel 800 nye funktioner og enheder siden september sidste år, har vi den mest omfattende møde-, opkalds-, besked- og eventplanlægningsløsning på markedet, der sætter fremtiden for hybridarbejde,” fastslår Chuck Robbins.


TAGS
Meet
onlinemøde
teams
videokonference
videomøde
zoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S