Home » Smart hjem » Weber Connect Smart Grilling Hub [TEST]: Perfekt grillsteg med smart termometer
Weber Connect Smart Grilling Hub [TEST]: Perfekt grillsteg med smart termometer

Weber Connect Smart Grilling Hub [TEST]: Perfekt grillsteg med smart termometer

Share

Weber Connect Smart Grilling Hub er et smart grilltermometer, der giver besked på mobilen, når kødet er perfekt tilberedt og inspirerer dig til at kreere den bedste grillmenu

Grillsæsonen er i den grad skudt i gang. Vejret nærmest beordrer os til til hygge og afslapning i haven, og når man er dansker betyder det som den største selvfølge at fyre op i grillen.

Weber, danskernes foretrukne mærke i kuglegrill, hjælper dig på vej, så du kan minimere dine anstrengelse, når du kaster dig over alt fra en hurtig bøf til mere avancerede retter, der kræver nøje kontrol med tid og temperatur.

Weber Connect Smart Grilling Hub er et trådløst termometer, der kobles til din smartphone. Der er både Bluetooth og Wi-Fi, så du er sikker på en stabil forbindelse. Tilkoblingen sker nemt. Du skal blot følge et par trin i app’en.

Grillgadgets [TEST]: En god grillaften med gadgets

Når du stikker grillnålen i kødet kan du følge temperaturen på mobilen. Ved du i forvejen, hvordan det skal tilberedes, så gør du bare, hvad du skal gøre med konstant øje på temperaturen. I det tilfælde er det faktisk også muligt at droppe tilslutning til din mobil. Der er et simpelt led-display på hub, som viser temperatur og basale info.

Der er LED-display på hub'en, så du altid kan se kødets temperatur.

Der er LED-display på hub’en, så du altid kan se kødets temperatur.

Avancerede retter med ro i maven

Aner du ikke hvordan du steger en lammekrone, så finder du opskriften i app’en, som tager dig i hånden hele vejen til du har et perfekt tilberedt stykke kød. Og lad os bare indrømme, at vores grill skills hører på denne del af skalaen, så der var en vis tryghed i app’en, som førte os igennem potentielt stressfremkaldende projekter med en sikkerhed, som gjorde at vi kunne udvise den ro og det overskud, der er essentiel for en ordentlig grillmester. Skal kødet vendes undervejs, skal det hvile efter stegning, skal det krydrer på særlig vis, så fortæller app’en det.

Hub’en kan sættes fast på grillen med en magnet. Der følger en enkelt grillnål med i pakken, men flere kan tilkøbes, hvis man skulle vælge at vove sig ud i større projekter med flere stykker kød på grillen.

Kan være uundværlig

Weber Connect Smart Grilling Hub kan således være den gadget, der redder din grillaften. Drejer sig det sig blot om et par bøffer er den måske lidt i overkanten, men vil du lave langtidsgrillede stege, kyllinger og lignende er et termometer som dette uundværligt.

Pris: 999 kroner.


TAGS
Grill
madlavning
weber

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S