WD Wireless SSD [TEST]: Trådløs og med kortlæser

WD Wireless SSD [TEST]: Trådløs og med kortlæser

Share

Du får ikke mindre end 1 TB kapacitet med denne ssd-disk

WD Wireless SSD er en ret avanceret harddisk. Du kan tilslutte den via USB 3.0 og overføre data hurtigt, ligesom der er plads nok at tage af: 1 TB (selvom det er en ssd-type).

Du kan også overføre data via en trådløs Wi-Fi-forbindelse. Der skal blot etableres en direkte forbindelse mellem disken og din computer, tablet eller smartphone.

Du kan få adgang til din harddisk fra hele kloden og overføre data, selvom du og din computer befinder jer midt i en ørken flere hundrede kilometer fra nærmeste civilisation. WD Wireless SSD skal blot have strøm derhjemme, eller også skal den trække på det indbyggede batteri (10 timer).

Se også:  WD My Cloud Home Duo [TEST]: Brugervenlig og med stor disk

Det gør WD Wireless SSD egnet til brug langt hjemmefra, og den er tilmed ferieegnet, for der er indbygget SD-kortlæser i siden. På den måde kan du hurtigt overføre billederne fra dit DSLR- eller systemkamera.

Harddisken kan tåle mosten ude i feriemarken. Den er hårdfør, ”rugged”, og kan tåle både slag, støv og vandsprøjt. Alt i alt altså en ret attraktiv harddisk, der kun har den ene fejl, at den er hundedyr. Derfor er den primært rettet mod købere, der har brug for et sikkert lagermedie i professionel sammenhæng, eksempelvis fotografer.

WD Wireless SSD
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris

Sammenfatning

Producent: WD
Navn: Wireless SSD
Type: ssd
Kapacitet: 1 TB
Interface: USB 3.0, Wi-Fi
Dimensioner: 90 x 45 x 10 mm
Vægt: 460 g
Pris for enheden: 3970 kr.
Pris pr. gigabyte: 3,97 kr.

3
Del denne