Home » Lagerenheder » WD SiliconEdge Blue 128GB
WD SiliconEdge Blue 128GB

WD SiliconEdge Blue 128GB

Share

Generelt virker det som et solidt drev til en rimelig pris. Men det gør ikke noget for at skille sig ud fra konkurrenterne

Nye nedbrydende teknologier har en tendens til at få etablerede spillere til at
virke platfodede. Sådan gik det, da et lille californisk foretagende ved navn Tesla slog store og historiske mærker, herunder Porsche og Ferrari, i kampen om at komme først med en førsteklasses elektrisk sportsvogn.

Det samme gælder for ssddrev. Vores supertest rummer et dusin drev, men det er kun SiliconEdge Blue, der kommer fra en traditionel harddiskproducent,
nemlig Western Digital.

Det giver naturligvis vældig god mening. Teknologisk set har roterende magnetplader og NAND-hukommelse ikke meget til fælles.

Se også:  Adata SE800 1TB [TEST]: Meget taler for dette drev

Men det har ikke forhindret WD i at udnytte sit velfortjente ry for driftsikkerhed med SiliconEdge Blue, dets første forbrugerssd-drev. I stedet for at råbe op om enorme tal for ydelse fremhæver WD soliditet, driftsikkerhed og streng dataintegritet.

I den forbindelse har Blue automatisk fejlkorrektion og avanceret slidkontrol. Det understøtter også Windows 7 TRIM, som man stort set kan tage for givet nu om dage.

Solid ydelse

Hvad angår ydelse, ser de syntetiske test gode nok ud, når det gælder sekventiel læse/skriveydelse. 4k-gennemløb halter lidt omkring 10MB/s – men det synes ikke at skade applikationsydelsen. Blue drøner gennem vores filkomprimerings-
og spilydelsestest næsten lige så hurtigt som alle de andre drev.

Se også:  SSD'er [STORTEST]: Få fart på computeren med lynhurtige ssd-drev

Generelt virker det som et solidt drev til en rimelig pris. Men det gør ikke noget for at skille sig ud fra konkurrenterne.


WD SiliconEdge Blue 128GB
4

Alt om DATA siger

Drevet er en god indsats fra den gamle harddisk producent, og har da også et nydeligt allroundgennemløb. WD har da også prioriteret driftsikkerheden højst, men desværre ender drevet som værende for dyrt i forhold til ydelsen.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
nand flash
SSD
trim
western digital

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S