Home » Internet » Waoo giver dig fuld drøn på fibernettet
Waoo giver dig fuld drøn på fibernettet

Waoo giver dig fuld drøn på fibernettet

Share

Waoo Smart WiFi sikrer optimal trådløs dækning ved hjælp af flere access points, som udnytter det lynhurtige fibernet optimalt 

Dårligt WiFi er et problem alle kender. I foråret løftede Waoo en vision for det nye digitale hjem. Kunderne skal kunne opleve lynhurtigt og stabilt trådløst internet i hele boligen. Selskabet melder nu klar med en løsning, der skal gøre op med dårlige og ustabile WiFi-forbindelser.

”Vores markedsundersøgelser peger gentagende gange på, at WiFi ligger helt i top på kundernes ønskeliste. Vores hjem er fyldt med trådløse enheder, og adgang til nettet er blevet en nødvendighed på linje med strøm og vand. Hvis dækningen svigter, er vi prisgivet, for hvem kan nøjes med enheder, som er tilsluttet et kabel? Derfor er jeg rigtig stolt over at kunne sige, at vi nu har et produkt, som kan aflive den dårlige WiFi-oplevelse,” siger Jørgen Stensgaard, der er administrerende direktør i Waoo.

Se også:  Lynhurtig internet nu tilgængeligt for over en halv million danskere
Optimal dækning i hele hjemmet

Produktet, der har fået navnet Waoo Smart WiFi, består af to eller flere trådløse access points. De finder automatisk hinanden og etablerer optimal dækning til hele hjemmet, når de sluttes til fiberen. Waoo fortæller, at en række kunder allerede har afprøvet løsningen hen over sommerferien. WiFi-dækningen har fået meget positive reaktioner. Waoo kan i øvrigt meddele, at løsningen også på sigt kommer til at kunne anvendes til Waoos TV-boks. Derved vil denne også kunne tilsluttes internettet uden kabling.

”Det er et stort ønske for mange at slippe af med de forhadte kabler, som både fylder og ser grimme ud. Indtil nu har de ofte været nødvendige, hvis man ville have et ordentligt internet fra kælder til kvist. Med denne løsning vil man dog kunne opleve værdien af fiberforbindelsen i hele hjemmet trådløst. Det er et intelligent system, der selv sørger for de mest optimale indstillinger i forhold til deres placering. Og med plug and play installering kan det nærmest ikke være nemmere,” siger Jørgen Stensgaard.

Se også:  Nu kan du opgradere din pc til Wi-Fi 6 med en USB-adapter
Slut med flaskehalse

Baggrunden for at netop Waoo lancerer Smart WiFi er, at selskabets kerneprodukt, fiberbredbånd, kan bære et utroligt stort dataforbrug, men at det trådløse netværk er blevet en flaskehals for udviklingen. Flere routere og stadig tættere byggeri betyder øget signalstøj, så kunderne oplever at deres internetforbindelse bliver stadig dårligere. Derfor har Waoo sat sig det mål at finde en løsning, som kan få kundernes fiberfordel helt ud til de trådløse enheder.

De nye intelligente access points bliver kun mulige at få fat på, hvis man har en fiberforbindelse fra Waoo. Fiberselskaberne bag Waoo udbyder produktet til en månedlig leje på 39 kr. for et sæt og for 20 kr. per ekstra enhed. Læs mere om produktet her: www.waoo.dk/waoosmartwifi


TAGS
fibernet
Waoo
Wi-Fi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S