Home » TV » Waoo lancerer streaming-tv i høj kvalitet
Waoo lancerer streaming-tv i høj kvalitet

Waoo lancerer streaming-tv i høj kvalitet

Share

I 2015 udbygger Waoo sit tv-tilbud med rene streamingpakker, der giver markedets til dato bedste billedkvalitet. Fibernettets store kapacitet har givet energiselskaberne et forspring på kvaliteten, og det fundament bliver nu brugt til at levere et state-of-the-art streamingprodukt – også til forbrugere, der i dag ikke kan få Waoo

”Vores mål er at øge vores udvalg af tv-produkter og gøre dem endnu mere tilgængelige. Valgfrihed er efterhånden et af de allervigtigste parametre for kunderne – ikke bare hvad de vil se, men også hvordan, de vil se det. Derfor har vi valgt at udvikle nogle rene streamingpakker, så forbrugerne helt kan vælge den traditionelle tv-pakke fra. Så vil de også selv kunne bestemme, hvor og på hvilken skærm de vil se tv,” fortæller Jørgen Stensgaard.

Se også:  Stream video til mobilen uden at betale for brug af data

Waoo, som ejes af energiselskaberne, er kendt for deres fibernet, som har en enorm kapacitet. Og netop det fundament giver mulighed for at levere streaming i en hidtil uset kvalitet herhjemme.

”Fiberbredbåndet gør det muligt for os at levere tv i den bedste billedkvalitet på markedet, fordi nettet rummer næsten ubegrænset kapacitet. Derfor går vi heller ikke på kompromis med kvaliteten i vores nye streaming-pakker. Som noget nyt bliver dette oven i købet et tilbud til alle – ikke kun dem, der kan få fiberbredbånd fra Waoo. De kunder, som sidder på en god bredbåndsforbindelse, vil til gengæld få det fulde udbytte af den bedre billedkvalitet, vi vil levere,” siger Jørgen Stensgaard.

Se også:  Anbefaling: Her er fire af de bedste gratis-programmer lige nu

TAGS
streaming
Waoo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S