• Home »
  • TV »
  • Waoo fyrer op for TV-udbuddet og streamingoplevelsen
Waoo fyrer op for TV-udbuddet og streamingoplevelsen

Waoo fyrer op for TV-udbuddet og streamingoplevelsen

Share

Waoo forenkler TV-pakkerne, som også får mere og bedre indhold. Den nye TV-strategi er udtryk for et tættere samarbejde med Viasat, hvilket også vil blive afspejlet i kanaludvalget

Vanen tro byder årsskiftet på en masse ændringer, og fra 1. januar 2018 kommer Waoo’s TV-kunder til at få meget mere indhold i færre pakker.

Waoo tilbyder i dag 8 TV-pakker til privatkunder og 3 pakker til foreningskunder, men fremover vil alle kunne vælge mellem 3 pakker, som er sammensat i et tæt samarbejde med Viasat og Waoo’s øvrige indholdsleverandører. Med samarbejdet bliver Waoo’s internet kombineret med det komplette indholdsudbud fra Viasat – herunder premium sportsindhold.

Fremover vil TV3+, som Waoo’s kunder længe har efterspurgt, være at finde i kanaludbuddet, og det samme gælder Viasat Golf samt Viaplay Total, der er Viasats store streamingpakke med adgang til film, serier og sport. Med Viaplay Total inkluderet får kunderne mulighed for den ultimative streamingoplevelse via Waoo’s højkapacitets-fibernet.

Vælg frit

TV-kunderne vil desuden kunne benytte de digitale tjenester – blandt andet Pause, Start Forfra og senest lanceret Cloud Record – via TV-boksen. I tillæg til de 3 TV-pakker vil man kunne vælge en basispakke, som man kan bygge Frit Valg Kanaler og Frit Valg Pakker ovenpå.

Del denne