Home » Mobiltelefon » Waoo dumper priserne på mobiltelefoni
Waoo dumper priserne på mobiltelefoni

Waoo dumper priserne på mobiltelefoni

Share

Priskrigen på mobiltelefoni skærpes en yderligere tand. Waoo udbyder tele- og datapakker, som ifølge selskabet er billigere og bedre end Onfones

Halvanden måned efter TDC’s køb af Onfone sparker Waoo liv i priskrigen på mobiltelefoni igen.

»På vores tre stærkeste pakkeløsninger er vi lige en tak billigere end Onfone. Samtidig er vi bedre. Hos os kan kunderne i en familie som noget unikt også dele taleminutterne,« hævder Anders Christjansen, administrerende direktør i Waoo.

Waoos mobilselskab Waoo Mobil lancerer tre pakkeløsninger med henholdsvis 2, 5 og 10 timers taletid om måneden. Samtidig giver selskabet kunderne en ekstra fordel i form af muligheden for at dele pakkernes taleminutter. Pakkerne rummer også fri sms og mms samt data, så kunderne kan benytte internettet fra mobiltelefonen. Pakkerne koster henholdsvis 97, 147 og 197 kroner om måneden.

Samtidig lancerer Waoo Mobil i dag yderligere tre pakker, som er skræddersyet til de kunder, som ikke bruger internettet på deres mobiltelefon, og som kun i begrænset omfang benytter sms og mms. Disse pakker har også henholdsvis 2, 5 og 10 timers taletid om måneden og koster henholdsvis 47, 97 og 167 kroner om måneden.

»Vi vil også gerne give et stærkt tilbud til de mange kunder, der stadig kun bruger mobiltelefonen til at ringe fra og kun af og til sender en sms eller mms. Disse kunder skal ikke betale for, at andre kunder sender massevis af sms’er og surfer meget på det mobile internet,« siger Anders Christjansen.

Han tøver ikke med at kalde Waoos mobiltilbud for markedets bedste, men det råder vi til, at du selv undersøger, inden du køber abonnement.

Waoo gik ind i mobiltelefoni for et halvt år siden for som teleselskab at tilbyde sine kunder at løse alle kundernes behov for kommunikationsløsninger: superhurtigt fiberbredbånd, tv, fastnettelefoni, mobiltelefoni og mobilt bredbånd.

Alle kan købe mobiltelefoni på Waoomobil.dk, uanset om de er fiberbredbåndskunder hos Waoo eller ej. Eksisterende kunder hos Waoo Mobil kan også gå ind på selskabets hjemmeside og vælge et af de nye og billigere abonnementer.

»Og det vil vi opfordre dem til at gøre. Vi ønsker, at alle vores kunder får glæde af vores konkurrencedygtige priser,« slutter Anders Christjansen.


TAGS
abonnement
telefoni
Waoo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S