W10Privacy sikrer fuld kontrol med Windows 10

W10Privacy sikrer fuld kontrol med Windows 10

Share

W10Privacy kan være svaret på de mange advarsler der har floreret om, hvor lemfældigt Windows 10 siges at være med oplysninger der vedkommer vores privatliv. Windows 10 indsamler som standard mange oplysninger om vore færden på computeren og internettet i bredeste forstand. Andre indstillinger kan give sikkerhedsmæssige anledninger til bekymring for nogle.

W10Privacy er et program, der adresserer disse bekymringer ved at brugeren får adgang til at ændre et hav af indstillinger i Windows 10, der på den ene eller anden måde kan mistænkes for at påvirke sikkerheden, privatlivet eller ydelsen negativt. Da det er tungtvejende indstillinger, man potentielt kan ændre, kan man, hvis man starter programmet som administrator, lave et genskabelsespunkt, så man altid kan gå tilbage.

Se også:  Guide: Sådan udfører du den ultimative rengøring af din PC

Ændringer foretages ved at man sætter et flueben. Indstillingerne er farvekodede i grøn, orange og rød efter hvor store konsekvenser, det kan få at ændre dem. W10Privacy beskriver ofte fordele og risici ved at ændre en given indstilling, hvilket er godt. ■ 

Du kan downloade W10Privacy her fra producentens webside:

Bedømmelse
  • Funktionalitet
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger:

Effektivt program til at vælge hvilke indstillinger der skal gælde for Windows 10, hvad enten de omhandler privatlivets fred eller alle mulige andre aspekter.

Pris: Gratis

4.5
Brugerbedømmelse 4 (1 stemme)
Sender
Del denne