Home » AOD Pro » Avanceret VR-headset til udviklere og virksomheder
Avanceret VR-headset til udviklere og virksomheder

Avanceret VR-headset til udviklere og virksomheder

Share

Det nye VR-headset Reverb G2 Omnicept fra HP giver udviklere mulighed for at skabe virtual reality-miljøer, som virksomheder kan bruge til træning og design.

Virtual reality anvendes i virksomheder til for eksempel træning, design, undervisning og lagerstyring. HP understøtter denne udvikling med VR-headsettet Reverb G2 Omnicept Edition, der snart lanceres herhjemme, og som bygger videre på fundamentet fra HP Reverb G2.

Headsettet henvender sig til VR-softwareudviklere, så de kan designe VR-applikationer til virksomheder. Et nyt, avanceret sensorsystem måler kropssprog, muskelbevægelse, ansigtsudtryk, pupiller og puls. Sensorerne giver interaktion i realtid.

Konceptet HP Omnicepts er en komplet forretningsmodel, som også tilbyder udviklere fri adgang til sensordata og til virksomhedslicenser, som man kan drage nytte af både i udviklingsprocessen og under implementeringen.

Teknologiens potentiale

“Vi har designet en kraftfuld, adaptiv VR-løsning, der fremskynder mulighederne inden for VR markant, og som for alvor viser teknologiens potentiale til at transformere samfundet og den måde, vi interagerer med teknologi på,” siger Jim Nottingham, general manager og global leder, Advanced Compute and Solutions, HP Inc – og tilføjer:

“HP Omnicept-løsningen åbner nye døre for VR-udviklingen og dens indvirkning på virksomhedstræning, fjernundervisning, samarbejde og forskning. Denne datadrevne tilgang er fundamental for at skabe endnu bedre brugercentrerede VR-oplevelser i fremtiden.”

Headsettet forventes at være på markedet i januar; prisen er endnu ikke fastsat.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S