Home » Transport » Volkswagens elektriske iD.4 er kåret som verdens bedste bil
Volkswagens elektriske iD.4 er kåret som verdens bedste bil

Volkswagens elektriske iD.4 er kåret som verdens bedste bil

Share

Den 100 % elektriske ID.4 vandt over et stærkt felt af konkurrenter til den internationale World Car of the Year-kåring. World Car of the Year-titlen uddeles af mere end 90 internationale journalister fra 24 lande, der stemmer om de bedste innovationer på verdensmarkedet

”Vi er særdeles stolte over, at vores ID.4 er kåret til World Car of the Year 2021”, udtaler Ralf Brandstättter, CEO for Volkswagen personbiler. ”Det er ikke kun fordi, at det er en af de vigtigste bilkåringer i verden, men også fordi juryen honorerede et godt koncept og et godt hold. ID.4 er den første ID.-model, der markedsføres både i Europa, Kina og USA, og den skal føre vores elektriske offensiv ud i verden. En overbevisende bil, en god idé og World Car of the Year-titlen? Det går ganske godt for os!.”

Betingelsen, for at en bil kan deltage i World Car of the Year-kåringen, er, at den skal være produceret i mindst 10.000 eksemplarer om året og være introduceret på mindst to kontinenter.

Se også:  Ionity opfører 5000 lynladepunkter frem mod 2025

”World Car of the Year-titlen markerer en stor succes for hele vores ID. Team,”, udtaler Thomas Ulbrich, bestyrelsesmedlem i Volkswagen med ansvar for teknisk udvikling. ”Det er lykkedes os at udvikle en bil, der er starten på et skifte til e-mobilitet i verdens vigtigste segment – klassen for kompakte SUV’er – og kombinerer dette med glimrende egenskaber som hverdagsbil. Med ID.4, ID.3 og de kommende ID.-modeller gør vi banebrydende e-mobilitet tilgængeligt for flere mennesker.”

Innovativ teknologi

Juryen lovpriste bilens nulemissionskørsel og de mange innovative detaljer ved ID.4. Det gælder head-up-displayet med augmented-reality-display, der er standard på udvalgte udstyrsversioner.

Det projicerer kørselsinformationer såsom vejvisende pile fra navigationsanlæggets rutevisning op på frontruden. Føreren af bilen ser denne information som et tredimensionelt billede, der er forskudt, så det ser ud som om, at det er 3 til 10 meter ude foran bilen. Det betyder, at skærmens display er perfekt integreret i den rigtige verden udenfor bilen. Når den adaptive fartpilot eller Travel Assist er aktiveret, vil bilen foran ID.4 ved en vis hastighed være markeret med lysende streg i head-up-displayet, hvilket gør det nemmere at holde den korrekte sikkerhedsafstand til den forankørende bil.

Se også:  8 biler med vilde lydanlæg
Opdateringer i luften

ID.4 kan løbende modtage opdateringer og nye funktioner over-the-air. Volkswagen er det første volumenmærke, der kan tilbyde det i dette volumensegment begyndende fra denne sommer. På den måde er bilen altid up-to-date, og det er samtidig også et vigtigt led i udviklingen af nye forretningsmodeller indenfor digitale services.

Volkswagen har en god “trackrecord” ved World Car of the Year, hvor Golf VI vandt i 2009, Polo i 2010, up! i 2011, Golf VII i 2013.

Producenten forventer at levere cirka 150.000 styk ID.4 i år, og den spiller en vigtig rolle i den elektriske offensiv, der er et kerneelement i Volkswagens ACCELERATE-strategi. Det er planen at introducere mindst en elbil om året, og senere i år introduceres den sportslige ID.4 GTX og ID.5.

På grund af COVID 19-pandemien foregik World Car of the Year digitalt i år. Den kan ses her:


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
volkswagen
vw

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S