Home » AOD Pro » Ny VMware-løsning skal forbedre fjernarbejde og gøre det mere sikkert
Ny VMware-løsning skal forbedre fjernarbejde og gøre det mere sikkert

Ny VMware-løsning skal forbedre fjernarbejde og gøre det mere sikkert

Share

Hjemmekontorer giver både praktiske og sikkerhedsmæssige udfordringer. Det skal en ny løsning, VMware Anywhere Workspace, gøre noget ved. Nyheden gør det muligt at administrere forskellige brugeroplevelser uanset, hvor medarbejderne befinder sig

For et par uger siden slap VMware af med Dell som hovedejer (81 procent) og blev igen et selvstændigt selskab. Den første produktnyhed siden skilsmissen er VMware Anywhere Workspace, der kan siges at komme på rette tidspunkt, da hensigten med nyheden er at gøre det nemmere for fjernmedarbejdere (for eksempel på hjemmekontorer) at arbejde gnidningsløst med arbejdspladsen it-system.

Mange virksomheder har erkendt fordelene ved hjemmearbejde og skal derfor gøre mere for at sikre, at medarbejderne har adgang til gode værktøjer på en enkel og sikker måde, forklarer VMware om grunden til lanceringen af VMware Anywhere Workspace.

Se også:  Før tænkte få virksomheder på det – men det har corona også ændret
En ensartet brugeroplevelse

VMware Anywhere Workspace er en ramme, der kombinerer VMwares tre hovedløsninger VMware Workspace ONE, VMware Carbon Black Cloud og VMware SASE.

Den ny løsning samler de tre hovedelementer i VMwares digitale arbejdsplads.

Den ny løsning samler de tre hovedelementer i VMwares digitale arbejdsplads.

VMware Anywhere Workspace gør det muligt at administrere forskellige brugeroplevelser uanset, hvor medarbejderne befinder sig, så de kan fastholde deres produktivitet. Dette skal give medarbejderne en ensartet brugeroplevelse og ydeevne på tværs af alle enheder, uanset placering og netværk. Derudover giver det mulighed for at forbedre, hvordan IT-afdelingen leverer tjenester til brugerne.

Adgang til alle apps

Det skal også sikre en bredere og mere effektiv sikkerhed i et distribueret miljø og give alle brugere mulighed for at få adgang til enhver app fra alle slags enheder, forklarer leverandøren.

Se også:  Corona sætter jobbet på distance – firma lukker kontoret

“Arbejde er, hvad man gør og ikke, hvor man gør det. Når virksomheder nytænker, hvor og hvordan deres teams arbejder sammen og skaber ny innovation, skal de foretage mere end bare overfladiske ændringer. De er nødt til at redefinere deres tankegang for at skabe en virksomhedskultur, der sætter det digitale først og prioriterer brugeroplevelse. Vi har udviklet VMware Anywhere Workspace med fokus på den nye måde at arbejde på. Dette vil spille en vigtig rolle med hensyn til at skabe stærkere, mere produktive og attraktive virksomheder,” forklarer Sanjay Poonen, Chief Operating Officer, customer operations, VMware.


TAGS
hjemmearbejdsplads
Hjemmekontor
VMWare

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S