Home » Hardware » VM Awards 2018: Her er udstyret til de bedste fodboldoplevelser
VM Awards 2018: Her er udstyret til de bedste fodboldoplevelser

VM Awards 2018: Her er udstyret til de bedste fodboldoplevelser

Share

Er du klar til VM? Vi har udvalgt udstyret, der giver dig de bedste fodboldoplevelser og løfter sløret for de teknologiske nyheder

Nu går det løs! VM i fodbold er klar til at blive sparket i gang, og i år er Danmark igen tilbage mellem de bedste fodboldnationer i verden. Vi kan næsten ikke vente på, at bolden ruller. Og når det første fløjt lyder i Rusland, vil vi ikke gå glip af et sekund af Danmarks vigtige kampe – eller mange af de andre, spændende dyster, turneringen disker op med.

De fleste af os har ikke mulighed for at flyve rundt i verdens arealmæssigt største land for at følge de rød-hvide drenge, så det gælder om at have udstyret i orden. Tv’et skal være toptunet – ikke kun billedet, men også lyden – og måske får du brug for mobilt udstyr, så du ikke bliver forhindret i at se nogen af de vigtige kampe, bare fordi du skal passe dit arbejde eller har lyst til at lægge dig på stranden eller nyde det gode vejr i haven.

For at hjælpe dig med det helt rigtige ”værktøj” til dine VM-oplevelser har redaktionerne for både Datatid TechLife og søstermagasinet Alt om DATA stået på hovedet i arkiverne og håndplukket de bedst testede produkter fra 2018. Vi har virkelig skummet fløden, men vi har også kigget på mulighederne i bredskærmsformat. Her er selvfølgelig de bedste tv’er, tv-projektorer (hvis du vil op i skærmformater tæt på 100”) og soundbars. Det er bare ikke nok anno 2018.

Se også:  Adobe og Real Madrid i partnerskab: Millionvis af fodboldfans får personaliseret indhold

I dag oplever vi sport og andre store begivenheder på mange forskellige platforme. Derfor har vi også udvalgt de mest spændende produkter inden for kategorierne bærbare computere, tablets, routere og mobiltelefoner. Og vi har taget sikkerhed med. For du skal ikke sidde og bekymre dig om malware og andre ondsindede anslag. Det handler om bold!

De udvalgte produkter er kræs. Det bedste markedet kan tilbyde lige nu. Derfor har vi tildelt dem en pris, VM Award 2018. Det er din garanti for, at du får den bedst mulige oplevelse, når boldene ruller på russisk græs.

Sådan forbereder du dig

Fodbold er så medrivende en sport, at danskerne engang kunne blive tryllebundet af Gunnar Nu Hansens stemme i dampradioen. Men ærligt talt, så er oplevelsen altså lidt bedre på en tv-skærm. Den behøver ikke være stor, meeeen … når vi kommer op i skærmformaterne fra 55” og opad, nærmer vi os noget, der kan sammenlignes med at stå på virklighedens lægter. Og det hjælper endnu mere til at skabe en realistisk stemning, hvis også lydsiden kan holde trit.

Så er du virkelig fodboldentusiast forbereder du dig bedst med en stor skærm og en tilsluttet soundbar med subwoofer til den tunge basgengivelse. Ja, det er nærmest et must, for moderne tv’er er desværre ikke mange langskud værd rent lydmæssigt. Så kan man ligeså godt lytte til en radioreportage fra et krystalapparat.

Se også:  Kunstig intelligens er fremtidens største sportsstjerne

Mange nye tv’er har i dag to tunere indbygget. Det betyder i de fleste tilfælde, at det er muligt at se to tv-programmer på én gang. Med andre ord: Hvis du er i tvivl om, hvilken kamp du vil se, så kan du indsætte den mindst vigtige kamp som et lille billede i det store billede. Det er ganske smart.

Hvis du ikke er hjemme, når kampene spilles, men må se dem på tablet eller mobiltelefon, er det vigtigt med en god skærm, men så sandelig også med et fordelagtigt abonnement, hvor der er en fornuftig pris på mobildata. Video-streaming i SD-kvalitet forbruger knap 1 GB pr. time, men full HD brænder cirka 1,5 GB af i samme tidsrum. Så ved du, hvad det koster!

Med en projektor kan du få fodboldoplevelser op i ekstreme 100” eller mere. Her hygger familien sig med en projektor fra BenQ.

Med en projektor kan du få fodboldoplevelser op i ekstreme 100” eller mere. Her hygger familien sig med en projektor fra BenQ.

VM i fodbold sendes på både DR og TV 2. Men de sender ikke de samme kampe. Så hvis du vil se fodbold på farten – på din mobile enhed – er det måske en god idé at sikre sig adgang til TV 2’s tjeneste Play. Gratis er den ikke. Når vi putter ordet ”måske” ind her, så er det, fordi de fleste tv-udbydere i dag gør det muligt at se de kanaler, man abonnerer på, via nettet. Er du for eksempel YouSee-abonnent, kan du se kampene på både DR og TV 2 på YouSee.tv. Lige netop YouSee har dog tidligere vist manglende evner til at levere et uhakket, stabilt signal til mange brugere på én gang, og selvom de har lovet bod og bedring, skal du være forberedt på at have en alternativ løsning i baghånden.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13Næste

TAGS
Fodbold
VM

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S