Nu kommer der trådløs Virtual Reality fra Vive

Nu kommer der trådløs Virtual Reality fra Vive

Share

Vive Wireless Adaptor gør HTCs populære virtual reality headset trådløst, så du slipper for at falde i ledningerne, når du bevæger dig rundt i virtuelle verdener 

HTC Vive er kendt som det bedste virtual reality headset på markedet. Den kraftige teknologi, der kører headsettet, kræver dog ledninger fra computeren til headsettet at kunne transportere det store billedinput, der skal til for at skabe de overbevisende virtual reality verdener.

Nu bliver det imidlertid muligt at køre det helt trådløst. HTC har netop præsenteret en ny adapter, der gør ledningerne overflødige.

“Trådløs VR har været på næsten alle VR-brugeres ønskeseddel siden VR blev lanceret,” siger Frank Soqui, General Manager Virtual Reality Group hos Intel Corporation, og fortsætter:

Se også:  Hvad mener du om virtual reality?

“Sammen med HTC kan vi til fulde udnytte Intel’s WiGig technologi, og jeg kan garantere en trådløs VR-løsning, der tilfredsstiller selv den mest kræsne bruger”. 

WiGig technologien opererer på det interferens-frie 60Ghz bånd, hvilket betyder lav latency and høj ydelse performance.

Vive Wireless Adaptor bliver fremvist på den igangværende CES-messe. Prisen er der dog ingen meldinger om, og vi skal vente helt til Q3, før adapteren er på markedet. 

Del denne