Home » AOD Pro » Microsoft skaber ny platform som gør det nemmere arbejde hjemme
Microsoft skaber ny platform som gør det nemmere arbejde hjemme

Microsoft skaber ny platform som gør det nemmere arbejde hjemme

Share

Viva er en ny platform, der går på tværs af Microsoft 365 og Microsoft Teams, som skal sikre sammenhæng og vidensdeling mellem virksomhedens ansatte

Microsoft introducerer nu Viva. En ny en integreret platform, der går på tværs af Microsoft 365 og Microsoft Teams. Viva har fire overordnede fokusområder – Connections, Insights, Learning og Topics.

· Viva Connections – her har medarbejderne adgang til intern kommunikation og dokumenter, såsom virksomhedspolitikker. Derudover kan medarbejderne deltage i fællesskaber og grupper. Medarbejderne tilgår ’Connections’ via en app i Microsoft Teams. App’en vil være tilgængelig som forhåndsvisning på skrivebordet i næste måned, mens en mobil-app kommer senere i år.

· Viva Insights – her får medarbejderne adgang til indsigter, der kan hjælpe den enkelte med at regulere sin arbejdstid og til at arbejde mere fokuseret. Disse indsigter er kun synlige for medarbejderen selv. Ledere får desuden indsigter i tendenser på team- og organisationsniveau, hvor lederne bliver hjulpet til at skabe balance mellem produktivitet og trivsel. Indsigterne generes på en måde, hvor der værnes om privatlivets fred og personlige oplysninger beskyttes. Viva Insights-app’en er nu tilgængelig som forhåndsvisning i Microsoft Teams.

Se også:  It-industrien går sammen: Aldrig mere ransomware

· Viva Learning – giver medarbejderne bedre muligheder for oplæring og professionel udvikling. Viva Learning samler alle virksomhedens tilgængelige læringsressourcer på ét sted. Herunder indhold fra LinkedIn Learning; Microsoft Learn; tredjepartsudbydere såsom Skillsoft, Coursera, Pluralsight og edX såvel som virksomhedens eget indholdsbibliotek. Viva Learning-app’en er nu tilgængelig i privat forhåndsvisning. Senere i år vil app’en også tilbyde integrationer med førende læringsstyringssystemer, herunder Cornerstone OnDemand, Saba og SAP SuccessFactors.

· Viva Topics – forbinder medarbejderne med de rette informationer på tværs af virksomheden. Viva Topics er baseret på kunstig intelligens og fremhæver automatisk relevante emner i samtaler og dokumenter på tværs af Microsoft 365 og Teams. Når man klikker på et emne, åbner der sig en side med relaterede dokumenter, samtaler og videoer. Viva Topics er nu tilgængelig som en udvidelse til Microsoft 365.

Se også:  Logitech Zone Wired [TEST]: Headset til Teams-møder


TAGS
hjemmearbejde
Microsoft
microsoft teams

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S