Home » AOD Pro » Vistaprint rebrander sig og opkøber stor digital designplatform
Vistaprint rebrander sig og opkøber stor digital designplatform

Vistaprint rebrander sig og opkøber stor digital designplatform

Share

VistaPrint tilbyder nu hele pakken af design- digital- og printtjenester til små virksomheder med lanceringen af ”Vista”, oplyser selskabet

VistaPrint, der er kendt som design- og marketingpartneren for millioner af små virksomheder i hele verden, annoncerede i dag lanceringen af Vista, som ifølge virksomheden er et betydningsfuldt skridt i brandets udvikling.

Det nye overordnede brand omfatter VistaPrint, 99designs by Vista, Vista x Wix samt virksomhedens seneste opkøb, Crello – der opgives at være en hurtigt voksende, global markedsleder inden for ”gør-det-selv” digitalt design. Crello, nu omdøbt til VistaCreate under Vista, tilbyder en platform, som gør det nemt for mindre virksomheder at bringe digitalt design i live og gøre deres tilstedeværelse på sociale medier til virkelighed – uanset designerfaring.

“I mere end 20 år har vi hjulpet små virksomheder med at fremstå professionelle og troværdige i takt med at deres behov har ændret sig,” siger Robert Keane, grundlægger og administrerede direktør hos Vista og dets moderselskab Cimpress.

“Vi er glade for at præsentere vores nye overordnede brand, Vista, som reflekterer vores fortsatte transformation til at være ekspertpartneren indenfor design og marketing for små virksomheder i hele verden. Lanceringen af VistaCreate er en afgørende del af denne rejse, som giver små virksomheder adgang til en kreativ designløsning i verdensklasse til brug på sociale medier.”

Opkøb skal øge kundeværdien

I løbet af de seneste to år har Vista foretaget adskillige strategiske ændringer og større investeringer for at imødekomme de skiftende behov hos små virksomheder og skabe kundeværdi. Pandemien har ændret verden for små virksomheder og gjort det vigtigere end nogensinde, at de har end-to-end-løsninger, som støtter dem online, offline, på farten og på ethvert tidspunkt i løbet af deres iværksætterrejse., argumenterer Vista. Vistas egne undersøgelser viser, at 82 procent af de små virksomheders marketingbehov nu omfatter tryk, design og digital.

I oktober 2020 købte Vista 99designs for at give mindre virksomheder adgang til designere i verdensklasse til at lave deres logo, hjemmeside, emballage og meget mere. I august i år annoncerede Vista et partnerskab med den cloud-baserede platform til webudvikling Wix for at styrke udviklingen og håndteringen af Vista x Wix-hjemmesider og tilknyttede digitale løsninger for små virksomheder.

Gennem opkøbet af Crello og dets rebranding som VistaCreate vil Vista nu give små virksomhedskunder et bibliotek med professionelt designede skabeloner, der giver mulighed for at lave markedsføringsmaterialer til sociale medier og digitalt brug på få minutter ved hjælp af VistaCreates hjemmeside og mobilapp til både iOS og Android. Platformen har, oplyses det, mange millioner registrerede brugere i mere end 150 lande, som skaber mere end en million projekter hver måned.

Kæmpe markedsplads for foto, video og musik

Som del af købet har Vista også overtaget Depositphotos, en markedsplads med mere end 200 millioner stock-fotos, videoer og musikvalg uden licensafgifter til designløsninger. Depositphotos er en platform for det kreative fællesskab med over 100.000 bidragsydere.

Vadim Nekhai, Vice President hos VistaCreate og Depositphotos siger:

“For mere end 20 år siden opfandt VistaPrint online design- og udgivelsesværktøjer til trykte markedsføringsmaterialer for at give små virksomheder mulighed for at skabe flotte designs uden at skulle lære at bruge kompliceret software. VistaCreate giver den samme enkelthed til sociale medier og andre former for digitalt design, og Depositphotos bidrager med et kæmpe bibliotek af billeder, videoer og musik i høj kvalitet. Vi ser frem til at være del af Vista-teamet i takt med, at vi fortsætter med at innovere sammen for at hjælpe små virksomheder med at fremstå professionelle, både online og offline.”

Nekhai, tidligere CEO hos Depositphotos, bliver en del af Vista-teamet og vil fortsat lede VistaCreate og Depositphotos og rapportere til Florian Baumgartner, som er international præsident for Vista.


TAGS
Vista

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S