Home » Hovedtelefoner og højttalere » Jaybird giver dig lækker lyd på selv de vildeste sportseventyr
Jaybird giver dig lækker lyd på selv de vildeste sportseventyr

Jaybird giver dig lækker lyd på selv de vildeste sportseventyr

Share

De vand- og støvtætte Jaybird Vista 2 kan dæmpe støjen eller forstærke omgivelsernes lyde, så du er fri til at nyde musikken som du vil, når du træner ude i naturen

Jaybird Vista 2-hovedtelefoner er designet med ”Earthproof” holdbarhed i tankerne og opfylder helt unikt endnu højere amerikanske militære holdbarhedsstandarder end Vista: de er vandtætte (IP68), svedtætte, knusningssikre og faldsikre. Etuiet er nu også vandtæt (IP54), så de vil overleve næsten alt, hvad du støder på, på dine udendørseventyr.

Da alle træner forskelligt, leveres Vista 2 med nye optimerede Sport Eargels, så det er hurtigt og nemt at få det rigtige sportfit, der passer til hvert øre. Disse earbuds er også udstyret med 6 mm drivere for at sikre en fordybende, eventyrklar lydoplevelse hvor som helst til enhver tid uden at ofre øreproppens størrelse.

Se også:  Epos GTW 270 Hybrid [TEST]: Skyd trådløs gaming-lyd direkte i øregangen

Find de forsvundne earbuds

Hovedtelefonerne har et sæt mikrofoner i hver øreprop med Jaybirds nye WindDefense-stofteknologi til klarere stemmeoptagelse og telefonopkald på farten. Vista 2 introducerer også in-ear-detektion. Dette gør det muligt for musikken at genstarte automatisk, hvor brugerne slap, når de sætter knopperne tilbage i ørerne, hvilket bevarer batteriets levetid.

Jaybird-appen giver brugerne mulighed for at oprette tilpassede EQ-indstillinger og dele dem med Jaybirds community. Ud over at spore ørepropperne er Jaybird-appen nu den første på markedet, der også kan spore øreproppernes etui gennem den nye ”Find my buds”-funktion. Selvom dine ørepropper er i det lukkede etui, kan de stadig spores i realtid.

En times spilletid på 5 minutter

Vista 2 har 24-timers batterilevetid og leverer op til otte timers spilletid. En fem minutters opladning giver brugerne en hel times spilletid, så premium lyd er altid tilgængelig.

Se også:  Blokér din partners snorken: Boses earbuds giver bedre søvn

Jaybird Vista 2 trådløse sports hovedtelefoner kan købes på jaybirdsport.com og i udvalgte butikker til en vejledende udsalgspris på 1.499 kroner. De trådløse hovedtelefoner vil være tilgængelige i tre farvekombinationer: Sort, Nimbusgrå og Alloy Blue.


TAGS
earbuds
helt trådløse hovedtelefoner
Jaybird

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S